2777
2789
عنوان

میگذره...

35 بازدید | 2 پست

امروز اخرین امتحان ترم را دادیم،  خوشحالم که تموم شد، انشالله که همه به خوبی این ایام رو سپری کرده باشن و روزای قشنگی در انتظارشون باشه... 

بعد از دو ترم سنگین، با کلییی اتفاقای عجیب و غریب، بالاخره امتحانا تموم شد... دو ترمی که بیشتر دیدمت، شناختمت... دلم تنگ میشه برای همه کلاس های مشترکمون... همه استرس ها... از دور دیدنا... خنده ها و گریه هام... دلم تنگ میشه برای تو... 

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸🦋🌼••| لا تَمْنِحْنِى بِمَا لا طَاقَةَ لِى بِهِ فَتَبْهَظَنِى مِمَّا تُحَمِّلُنِيهِ مِنْ فَضْلِ مَحَبَّتِكَ...|مرا به چيزى كه تاب تحمل آن ندارم آزمايش نفرما !تا به سبب بار سنگين آن ؛از فضل محبت تو بى نصيب نشوم....💔دعای ۴٧ #صحیفه‌سجادیه...🌸🌸خدایا کمک کن نه برنجم ،و نه برنجانم💫دلم گرفته خدایا تو دلگشایی کن ،من امدم به امیدت تو هم خدایی کن🌹🌹التماس دعا😔

دلم تنگ میشه برای همه مسخره بازی ها... قهر کردنا... غر زدنا... شب بیداریا... بدو بدو کردنا... کلاسای جذابمون توی اون دوران با تعداد کمش... اون دورانی ک توجهم بهت جلب شد... خیلی زیااد... 

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸🦋🌼••| لا تَمْنِحْنِى بِمَا لا طَاقَةَ لِى بِهِ فَتَبْهَظَنِى مِمَّا تُحَمِّلُنِيهِ مِنْ فَضْلِ مَحَبَّتِكَ...|مرا به چيزى كه تاب تحمل آن ندارم آزمايش نفرما !تا به سبب بار سنگين آن ؛از فضل محبت تو بى نصيب نشوم....💔دعای ۴٧ #صحیفه‌سجادیه...🌸🌸خدایا کمک کن نه برنجم ،و نه برنجانم💫دلم گرفته خدایا تو دلگشایی کن ،من امدم به امیدت تو هم خدایی کن🌹🌹التماس دعا😔

همه چیز خیلی سریع داره پیش میره... چ خوب و چ بد... از همین الان دلتنگ همه چیزم بیشتر از همه تو... کاش میتونستم کنارم داشته باشمت... با خیال راحت.... بدون ترس... همیشگی... 

حیف که خیلی ازت دورم، خیلی زیااادد... 

توکل ب خدا، انشالله هر چی خیره پیش بیاد 

الهی گاهی نگاهی... 

۱۴.۴.۱۴۰۲

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید