2789
عنوان

کنکور

773 بازدید | 36 پست

امروز کنکور داشتم فقط پاسخبرگ اول اثر انگشت زدم برای دومی جوهر نیاوردن فقط گفتن برگه ها رو بزارید و برید سوالم اینه که اون پاسخبرگی که اثر انگشت نداره تصحیح میشه ؟ لطفا جواب بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکسوال  بنظره شما اگ جای خوبی نیوفتاده باشیم بگیم جامونو عوض میکنن؟مثلا تو راهرو یا جلوی کولر& ...

نه من بغلیم نیومده بود دقیقا جلوی کولرم بود

هرچقدر اصرار کردم نذاشتن جاش بشینم

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)

برای ما برای جفتشم‌ آوردن ولی اول آزمون گفت که اگ‌دومی رو نزنید ایرادی نداره

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

من یه بار سر کنکور نیاوردن با خودکار انگشتمو رنگی کردم اثر انگشت زدم

بعد که خودشون آوردن پشماش ریخته بود گفت از کجا جوهر آوردی😂

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
یکسوال  بنظره شما اگ جای خوبی نیوفتاده باشیم بگیم جامونو عوض میکنن؟مثلا تو راهرو یا جلوی کولر& ...

وسط جلسه اگر دیدین راحت نیستین به مراقب بگید من خودم باشم و اگر مسول حوزه اجازه بده بدونم تمرکز داوطلب دچار مشکل شده عوض میکنم جاشو اما خوب شما با شماره داوطلبی نشستین روی صندلی که شمارتوت روش هست نمیتونیم سرخود جا به جا کنیم بایذ مسول حوزه اجازه بده

من سینوزیت دارم از الان میترسم ک یهو بیوفتم جلو کولر داغون بشم

بهشون بگو ولی گمون نکنم اجازه بدن جای دیگ بشینی خیلی گیر میدن ب همه چیز

ما حتی ساعت عادیم نذاشتن دست کنیم ازمون پس گرفتند

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)