2777
2789
عنوان

نقرس

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست
سلام گلم بله ۲۶ام زایمان کردم

مبارکه گلی ایشالله نامدارباشه اسمشو چی گذاشتی ؟

منم ان تی گفته بود پسر ولی امروز رفتم انومالی گفت لای پاش بندنافه التش دیده نمیشه ولی ۹۰ درصد دختره😭

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه گلی ایشالله نامدارباشه اسمشو چی گذاشتی ؟ منم ان تی گفته بود پسر ولی امروز رفتم انومالی گفت ل ...

ممنون عزیزم، اسمشوآرکان گذاشتیم،گلم ناراحت نشووقتی بغلش بگیری پسردختربودنش فراموشت میشه وبادل وجون عاشقش میشی انشالله که سالم وسلامت بغلش کنی

ممنون عزیزم، اسمشوآرکان گذاشتیم،گلم ناراحت نشووقتی بغلش بگیری پسردختربودنش فراموشت میشه وبادل وجون ع ...

اما من با خداا معامله کردم تو میدونی من خواستم سقطش کنم ولی نگهش داشتم به خداا گفتم من حرفتو گوش میکنم تو هم حرف دلمو بشنو 

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
اما من با خداا معامله کردم تو میدونی من خواستم سقطش کنم ولی نگهش داشتم به خداا گفتم من حرفتو گوش میک ...

ناشکری نکن عزیزم خداصلاحتواینجوری دیده ببین منم دخترندارم حسرتش تودلم مونده ولی زبون نمیارمش دیگه شایدمن دخترروخوب نمیتونستم تربیت کنم بخاطرهمینه که خداهم بهم نداده

ناشکری نکن عزیزم خداصلاحتواینجوری دیده ببین منم دخترندارم حسرتش تودلم مونده ولی زبون نمیارمش دیگه شا ...

نمیدونم شنبهدمیرم سونو اگه گفت دختره احتمال ۹۰ درصد میندازمش هرچند شوهرم مخالفه

نمیدونم شنبهدمیرم سونو اگه گفت دختره احتمال ۹۰ درصد میندازمش هرچند شوهرم مخالفه

نکن دخترخوب به این فکرکن که اون توروانتخاب کرده هرچندکه تونخوایش اون طفل معصوم خواسته تومادرش باشی اینکارونکن لطفابهت قول میدم دنیابیادعاشقش بشی

ببخشید علایمشون چی بود؟ خستگی و سردرد هم داشتن؟ 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

سلام عزیزم من شوهرم نقرس داشت و واقعا اذیتش میکرد اما بعد از کلی گشتن و مراجعه کردن به دکتر فرشید راعی و بعد از چند جلسه درمان و تزریق می‌تونه راحت تر  و با حس خوبی راه بره و حرکت کنه واقعا فوق العادده هستن ایشون.