2777
2789

عزیزم میشه بپرسم مشکلتون چیه؟؟

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تنبلی دارم خیلی نگرانم واسه همون پرسیدم

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
منم تنبلی دارم گلم فولیکول غالب ندارم حتی با قرص 

آمپول hcg هم زدی 

آمپول hcg هم زدی 

نه اصلا فولی غالب نداشتم همش ریز بودن خیلی ریز بزور دیده میشدن تخمدان هام نمای تنبلی دارن ولی فولیکول ندارم لتروزول خورده بودم و ۱۴ پری سونو دادم هیچی به هیچی 

نه اصلا فولی غالب نداشتم همش ریز بودن خیلی ریز بزور دیده میشدن تخمدان هام نمای تنبلی دارن ولی فولیکو ...

آهان ...لتروزول و که میخوردی تو تخمدان هات چیزی احساس نمی‌کردی تو دوران پریودی یا غیر پریودی ... ببخشید خیلی سوال میپرسم

خب تنبلی داری آمپول بزنی رشد میکنه 

راستش دکترمو عوض کردم و اونم فرستاد مرکز ناباوری گفت‌اونجا ازمایش هاش دقیق تره وقتتم تلف نمیشه چون ۱ و نیم ساله بچه میخام نمیشه 

آهان ...لتروزول و که میخوردی تو تخمدان هات چیزی احساس نمی‌کردی تو دوران پریودی یا غیر پریودی ... ببخ ...

نه بپرس گلم من درد شدید تخمدان داشتم و لکه بینیم بعد پریود ادامه‌داشت‌و قطع نشد بعد یک ماه با قرص قطع و کل هورمون هامو بهم ریخت و تاول های پوستی زدم بهم نیوفتاد متاسفانه چون هر قرص بهم نمیوفده بخاطر همون میرم مرکز  که دقیق تره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز