2777
2789
عنوان

زنان

169 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من از نوجوانیم کنار نوک سینه راستم گوشت اضافه داشتم که چیزی نبود ، از دو هفته پیش باد کرد، شد شبیه یه منگوله چرکی سفید ، الان خیلی کوچیک‌ شده و سیاه شده ، پیش ماما رفتم گفت چیزی نیست تحریک شده این طوری شده ،قبلش هم با ژیلت موهای اطراف رو شیو کرده بودم نمی‌دونم شاید اون آلوده بوده

خیلی نگرانم ، درد سینه ، تورم، احساس توده و خروج مایع از سینه نداشتن اصلا تا به حال 

الآن که حساس شدم احساس میکنم درد دارم 

استرس دارم خیلی زیاد  

کسی این مشکلو داشته ؟؟😔😔

کمک کنین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی این گروه عضو شو از پزشک زنان بپرس

https://rubika.ir/joing/EGBCDBDJ0RWOKFWAHNOUEGTUZNPVTTWG

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون