2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی

82 بازدید | 5 پست

خانوما امروزه از اطرافیان یا خودتون کسی بوده که خواستگار سنتی داشته باشه حالا از طریق معرف یا پسر دیده باشه و خانوادش رو واسه خواستگار فرستاده باشه؟( ازقبل دوستی بینشون نبوده باشه)

اگه هست که تعریف کنید چطوری با هم آشنا شدن میدونم خواستگار سنتی کم شده اما خب ...

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

خاستگار سنتی اکثرا خوب از کار در نمیاد.نامزد بمونین طولانی بدون اطلاع فکو فامیل.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

سلام

تمام اقوام خودم و همسرم هنوز سنتی ازدواج میکنند وراضی اند

نه طلاق دارند نه مشکل خاصی تو تمام این۱۷ سال که عقد کردم همین سیستمشون بوده

ازدوستی خوششون نمیاد

یامعرف داشتند یا دختر رو جایی دیدند و رفتند خواستگاری وتحقیقات مفصل و یه مدت رفت وامد دوتا خانواده و بعد اگر اوکی بودند وصلت صورت گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تمام اقوام خودم و همسرم هنوز سنتی ازدواج میکنند وراضی اند نه طلاق دارند نه مشکل خاصی تو تمام ...

پس چرا اطراف ما همه با دوستاشون ازدواج میکنن😕

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
خاستگار سنتی اکثرا خوب از کار در نمیاد.نامزد بمونین طولانی بدون اطلاع فکو فامیل.

دوره آشنایی که حتما باید باشه