2777
2789
عنوان

اندومتریوز

224 بازدید | 11 پست

سلام من ی سونو دادم تخمدان چپم اندومتریوما ب اندازه ۳۰ در ۲۴ داره .کسی میدونه خطرناکه یا نه؟ اندومتریوما ب چ دلیل بوجود میاد؟؟پارسال سونو دادم سالم بود 

خطرناک نیست فقط خیلی دردناکه و کیفیت زندگی رو میاره پایین. فکر میکنم اختلال هورمونی دلیلش باشه 

عه. تو اینترنت سرچ کردم نوشته باید جراحی شه و فلان.درمانش زمانبره؟؟ خوب میشه اصلا؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عه. تو اینترنت سرچ کردم نوشته باید جراحی شه و فلان.درمانش زمانبره؟؟ خوب میشه اصلا؟؟

جراحی هم میکنن در بعضی از شرایط. والا دقیق نمیدونم ولی دو نفرو میشناسم که کنترلش کردن ولی سالهاست درگیرن باهاش 

اصلا زیر بار جراحی نری ها یه دکتر گیاهی خوب برو که معروف باشه این الکی ها نه بهت دارو میده خوب میشی همسایمون کیستش انقدر بزرگ بود گفته بودن باید بره رحمش رو در بیاره رفت دکتر گیاهی معتبر مثلا مثل حکیم خیر اندیش دارو بهش داد همش رفع شد 🌹

اصلا زیر بار جراحی نری ها یه دکتر گیاهی خوب برو که معروف باشه این الکی ها نه بهت دارو میده خوب میشی ...

رفتم دکتر گفت باید برای تشخیص قطعی اندومتریوز باید ازمایش بدی.گفت اگه مشخص شد ک اندومتریوزه باید سریع بچه دار شی