2777
2789
عنوان

کنکور انسانی چطور بود بچها؟؟

206 بازدید | 6 پست

بنظرم خیلی خیلی آسون بود جز علوم فنون تاریخ ادبیاتش سخت بود

دفترچه آخر وقت کم آوردم🥺

اقتصاد۵_۶تا جواب دادم💔💔💔

پشت کنکوریم 

شما چی کردین؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی اسی؟ پس حتما خیلی خوندی  تراز ازمونات چند بود؟

اره 

نه بابااا من از دی پارسال نخوندم دیگه

فقط این دوهفته آخر خوندم

آزمونم شرکت نکردم

ولی این هفته آخری کنکورای سالای قبل زدم تخمین رتبه میزدم بین ۵هزارتا۳هزار بودم

ولی امروز درصدام پایینتر شد🤦‍♀️

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اسون بود واقعا؟😥😐

اره به نسبت دی و تیر پارسال خیلی اسونتر بود

خوشبحالت عزیزم انشالله موفق بشی واسه منم دعا کن

فک نکنم جالب داده باشم🤦‍♀️

فدات انشالله شماهم