اگه از زندگیش سیرش کنن مثل من آره ولی اگه خوشبخت باشه تازه اول جوونیشه
تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدمهای سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زن دیدم توی ۴۰سالگی پزشکی خونده.زن دیدم ۶۱سالگی بچه دار شده.زن دیدم توی ۵۵سالگی تخصص گرفته....مهم اینه به حرفا و نظرات کوته فکرای اطرافت اهمیت ندی.و خودت حال دلت با خودت خوب باشه.و توی هر سنی بدون این که به کسی بگی چند سالته برای ارزوهات تلاش کنی.که حالت توی اون سن خوب باشه.
بستگی داره این خانم ۳۰ ساله چقد دنیارو به خودش سخت گرفته باشه به شخصه من یک خانم با سن ۵۷ سالگی دیدم که باورم نمیشد ایشون تقریبا نیم قرن سن دارن راز جوانیشون هم اهمیت دادن به خودشون بود باشگاه و کیلینک پوست و زیبایی دورهمی های دوستانه هم دلشون شاد بود هم چهره بشاشی داشت