2777
2789
عنوان

دیشب به شوهرم گفتم دیگه غذا نمیپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 34 پست
نه باورت میشه اصلا اونبار مهمون داشتم غذام خیلی عالی بود همه گفتن بعد اونا گفت از تو بعید بود خیلی خ ...

فکر کنم باید یه مدت بهش غذا ندی بعد اونم غذا های بی کیفیت بهش بدی

داداش منم همینه البته تشکر میکنه فقط یکم غر میزنه و توی جمع ادم و تحقیر میکنه، یه مدت باهم تنها زندگی کردیم و من براش غذا میپختم دستپختمم انصافا از مامانم بهتره و خیلی سنگ تموم میذاشتم😂😅ولی داداشم تو جمع مسخره میکرد یکبار بهش گفتم این همه زحمت کشیدم چرا تو جمع میگی کاری نمیکنم و از غذام تعریف نمیکنی؟ گفت غذات خوبه واقعا ولی تعریف کنم پرو میشی😂😑😑😑

عقلشون کمه انصافا 

فکر کنم باید یه مدت بهش غذا ندی بعد اونم غذا های بی کیفیت بهش بدی داداش منم همینه البته تشکر میکنه ...

وای داداش من خیلی آقاست اولین بار ماکارونی پخته بودم، اصلا نمیشد نگاش کرد چه برسه بخوری ازش، یعنی طوری بود خودم لب نزدم داداشم خورد تشکر کرد گفت دور نریزی بذار یخچال من میخورم. همیشه میگم خوش به حال خانومش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه من تو جزایر هاوایی استراحت میکردم؟ منم از صبح با بچه سر و کله میزنم غر میزد دندونش درد میکرد برد ...

صبرو حوصله زن بیشتر از مرد 

میدونم‌ خودم زنم ادم تو خونه از صبح تا شب کلی در گیری داره ..ولی خب چه میشه کرد اکثر مردا همینجورن کم حوصله باور کن زودم از گفتنشون پشیمون میشن حالا تو کشش نده

نمیخواد تنبیه کنی 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

یعنی پیش نیومده برای شما؟ بعد چهار سال یه بار ته گرفته غذا بلده غر بزنه، همیشه غذام به موقع حاضر بود ...

خاسم حرصت بدم ب دل نگیر😂ولی هروقت میری بیرون زیرشو کم کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)