2777
2789
عنوان

دیشب به شوهرم گفتم دیگه غذا نمیپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 34 پست

ببین چقدر بی صفتن بیشعوری این همه جلو گاز وایسا بپز بریز تو شکمشون یه بار غذاشون بد باشه ببین چیکار میکنن بگو همینه که هست والااااااااا بگو کلفت نیستم که بزار یک بار دیگه تکرار نکنه 

اعلام جنگ میکنی ولی یمدت از پلو و چلو بزن غذاهای ساده درست کن بگو خوشت نمیاد از بیرون بگیر ادب میشه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طرفیم نگاه کنی و عقلانی حساب کنی گاز روشنو ول نمیکنن برن بیرون خورشت رو گاز باشه

ولی خب اون بیچاره هم گشنه رسیده خونه 

الانم خب چیزی نشده ک تهسو هم نزن از بالاش بریز بخورید دیگه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
ببین چقدر بی صفتن بیشعوری این همه جلو گاز وایسا بپز بریز تو شکمشون یه بار غذاشون بد باشه ببین چیکار ...

و بدتر از اونا

اینایی که کامنت کردن حق با اونه!!

مگه وظیفه زن اشپزی و کار کردنه که اگه دودقیقه بیرون رفت اینقدر ازش ایراد بگیرن و بهش حرف بزنن؟

خودتحقیر به این افراد میگن که ارزش خودشونو به عنوان یک خانوم درحد اشپز و خدمتکار بالاتر نمیبینن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کلا تشکر نمیکنه؟ چقدر قدر نشناسه

نه باورت میشه اصلا اونبار مهمون داشتم غذام خیلی عالی بود همه گفتن بعد اونا گفت از تو بعید بود خیلی خوب شده بود درصورتی که اکثر مواقع غذاهام حرف نداره اونبارم مهمون داشتم خورش پر گوشت بود بهتر شده بود

وا همسرت خسته کوفته گشنه رسیده خونه دیده غذا اینجوریه خب معلومه ک غر میزنه

تو یکم ارومش میکردی سریع یه چیز دیگه حاضر میکردی

الکی کشش نده

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

تو خانواده ما همیشه بعد غذا همه از مامانم تشکر میکنیم 

.... یکبار رفتم ناهار خونه عموم بعدش هیچ کدوم از بچها و شوهرش ازش تشکر نکردن و با باسن کشان کشان رفتن عقب! فقط من تشکر کردم.... انقدرررر حس بدی داشتم که حد نداشتت

الانم درکت میکنم واقعا موافقم براش غذا درست نکنی

و بدتر از اونا اینایی که کامنت کردن حق با اونه!! مگه وظیفه زن اشپزی و کار کردنه که اگه دودقیقه بیر ...

همینه دیگه از ماست که بر ماست .

یه مردی گفت متاسفانه خانم ا خیلی آگاه شدن .گفتم ببین مردا چقدر گستاخا

از طرفیم نگاه کنی و عقلانی حساب کنی گاز روشنو ول نمیکنن برن بیرون خورشت رو گاز باشه ولی خب اون بیچا ...

خب من بچم کوچیکه حوصلش سر میره نمیشه که غذا نپزم چون بیرون میرم همیشه همین کارو میکردم اولین باره اینطور شد

وا همسرت خسته کوفته گشنه رسیده خونه دیده غذا اینجوریه خب معلومه ک غر میزنه تو یکم ارومش میکردی سریع ...

مگه من تو جزایر هاوایی استراحت میکردم؟ منم از صبح با بچه سر و کله میزنم غر میزد دندونش درد میکرد بردم بیرون یکم چرخوندم اومدم