2777
2789
عنوان

خانم های چادری چطوری ست میکنید?

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنطر من اسلام یک حکم کلی داره که دست ها تا مچ و گردی صورت  ولی برای قضیه جلب توجه کردن عرف جام ...

درسته،موافقم باهاتون.

قبول داری پوشیه زدن الان باعث جلب توجه بیشتره؟!

یچیزی پوشیدی خودت حس میکنی نگاههارو

ما خانومیم دیگه،خدا نکنه از یک کیلومتری پشت سرمون یجوری نگاهمون کنه،میفهمیم.

امتحان کن دیگه

روسری به قول شما جیغ تو زمان جاهلیت اعراب جلب توجه میکرد نه قرن حاضر که هر کس هر رنگی دوست داره می پ ...

چون قشنگ و خوشگل میشیم میپوشیم!

دوستمون درست میگن

من‌این خوشگل شدن رو قبول کردم و میپوشم،

یکی نمیپسنده،میخواد به چشم نیاد نمیپوشه

و ما خانومهای محجبه با هررنگی باهم دوستیم و کنار همیم!

تفرقه؟!! نه.

آ آ خود زنی نکنید! دوستیم همه باهم ما یه ترم با استاد اخلاق و بچه ها مباحثه میکردیم که اون یذره ل ...

نه جلب توجه نمیکنه چون الان مردم رنگی میپوشن اگه دهه شصت و هفتاد بود آره جلب توجه میکرد. الان  مگر اینکه خیلی جیغ و رنگی رنگی باشه جلب توجه کنه که اصلا هم قشنگ نمیشه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

لباس پوشیدن و ست کردن با چادر معضله معضل خودمم جادریم هر لزاسی قراره بخرم میگم با چادر میشه یا نه ...

چند مدل چادر داشته باش

قجری

جده

ایرانی

لبنانی

توری

..

...

با یکی تخت

یکی کتونی

یکی پاشنه دار

نه جلب توجه نمیکنه چون الان مردم رنگی میپوشن اگه دهه شصت و هفتاد بود آره جلب توجه میکرد. الان  ...

مثلا یه روسری حریر با گلهای ریز بهاری خیلی خوشگل میشه، با گره یا گیره نگهش داری با چادر جده و کفش و کیف ست.

وااای خودم شیفته ی این تیپ شدم.

خوشگله دیگه....

حالا من این خوشگلی رو دوست دارم

خیلی ها میگن نه ما نمیخوایم همینقدر هم خوشگلیمون دیده بشه.

یه تئاتر میریم ،هفت آسمان تئاتر های مذهبی

ادامه.....

[QUOTE=299246347]مثلا یه روسری حریر با گلهای ریز بهاری خیلی خوشگل میشه، با گره یا گیره نگهش داری با چادر جده و کفش و ...[/QUOTE

خیلی وقتا خودم این شکلی همون ست میکنم

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

مثلا یه روسری حریر با گلهای ریز بهاری خیلی خوشگل میشه، با گره یا گیره نگهش داری با چادر جده و کفش و ...

ادامه قبلی....

یه سری خانومهای کاااملا محجبه

روسری تیره،روگیری درست...

وقتی میریم نماز قبل تئاتر یا میرم سرویس بهداشتی

دهنم باز میمونه از زیر چادر اینا

ست! گرون! بروز

اما دم در هیچی اینا دیده نمیشد.

متاسفانه من اینجوری نیستم!

میگم این انگشتر و این‌ ساعت

این روسری به این مانتو....

یچیز جالب گفت دوستمون،هر قشری یه تیپی میپسندن.

این به ذهن من نرسیده بود!

من با اون چادر خوشگلم به چشم یه اقایی تو سطح خودمون میام!

پس الان نتیجه گرفتم خیلی خوشگل و ست شدن رو میزارم برای جاهای باکلاس و مهمونی ها و...نکه کلا نه🤪

تو روزمره و خرید و وسط جماعت ساده تر میپوشم.

خوب مثلا شلوار کیف و کفش مشکی بعد روسری و مانتو هر کدوم دو رنگ متفاوت قشنگ میشه?

اگه کیف و کفشت رنگ خنثی باشه،اره بد نمیشه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐