2777
2789
عنوان

تنهایی مامان

632 بازدید | 23 پست

سلام کسی هست که مادرش تنها زندگی کنه ؟

چطوری مراقبت می‌کنید ازش

من وقتی یک سالم بود پدرم فوت کرد و مامانم با هزار تا بدبختی من و داداشمو که هفت سالی بزرگ تره رو بزرگ کرده ،حالا رابطه مامانم و داداشم اصن خوب نیس یه دقیقه هم با هم نمی‌سازن از طرفی داداشم ممکنه بره شهر دیگه دانشگاه ،خیلی شبا وقتی فک میکنم بعد ازدواج من مامانم تنها میمونه گریه میکنم،اگه تو این شهر نباشم چی

فک میکردم مامانم بگه برو دنبال آیندت اینا 

ولی دیشب داشت از آینده ای حرف میزد که من و داداشم  و مامانم با همسرامون تو یه ساختمون زندگی میکنیم و کنار همیم بعد که گفتم حالا تا بعدن خیلی مونده گف یعنی تنها میمونم 

واقعا گاهی فک میکنم با روحیه ضعیفی که مامانم داره نباید هیچ وقت ازدواج کنم می‌دونم اشتباهه

چاره نداری‌. نمیشه که قید ازدواج رو بزنی‌. مادرتم باید قدرت داشته باشه بعد این همه سال و بگه باید شما برید پی زندگی‌. تنها که نمیمونه، میاید سر میزنید.  شاید ایشونم فرصت ازدواج مجدد پیش اومد براش

فقط شما از ملاک های ازدواجتون همشهری بودن باشه 

مامانتو تنها نذار اصلا ولی ازدواج بکن 

مامان منم تنهاست منم کوچه بغلی مامانم می‌شینم هر روز پیش همیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم بگم که من از راهنمایی همه کارای خونه رو انجام دادم و همه چیز به عهدم بوده خیلی کارا کردم که اصن وظیفم نبوده و همه اینا می‌دونن

گاهی میگم من دیگه وظیفه ای ندارم و بقیش به عهده داداشمه 

اینم بگم که من از راهنمایی همه کارای خونه رو انجام دادم و همه چیز به عهدم بوده خیلی کارا کردم که اصن ...

احتمالا داداشت سرکش و بی خیال هست مثل نسل های امروزی، که با مادرتم نمیسازن.  اگه شما کار کردی و خرج دادی به هرحال دینت رو ادا کردی‌. و مجدد کار کن و برای خودت پس انداز کن

احتمالا داداشت سرکش و بی خیال هست مثل نسل های امروزی، که با مادرتم نمیسازن.  اگه شما کار کردی و ...

نه بیخیال نیس خودشم میگه که تا آخر با مامان میمونم ولی یکسره در حال دعوا کردنن اصن باهم نمیسازن