2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 75 پست
مواقفم،  مثلا حضرت نوح و ... خیلی انسان های ناپاکی بودند که چنین فرزندانی داشتند🏳😪😪😪😪😪 ...

چرا تو همه تاپیکها حداقل یکی دونفر پیدا میشن که بحث رو به حاشیه میکشونن و دعوا میکنن??واقعا برام سواله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مواقفم،  مثلا حضرت نوح و ... خیلی انسان های ناپاکی بودند که چنین فرزندانی داشتند🏳😪😪😪😪😪 ...

توجیح کن .کل دنیا که میگی .اونا تا ۱۰۰ سال پیش خودشون پوشیده بودند ولی مردا چون خودشونو محدود می‌دیدند اومدند رسم جدید گذاشتن و تشویق به لخت کردن زنها کردند تا جایی که به بردگی کشیدنشون ارزششونو ازشون گرفتند .الان اکثر خیانت ها در جوامع غربیه یکی از کشورشون 50درصد جمعیتشان طبق آمار خود کشورشون پدرشون نمیشناسن یعنی زنا زاده هستند.اونا دیگه از زن اونور تر رفتن رفتن سمت همجنس بازی و یا ازدواج باحیوانات این افتضاح تازه داره توی کشور ما رواج پیدا میکنه .ته طمع انسان ناپیداست .پس نگران نباش ما تازه اول راهیم چنان خیانت ها زیادبشه.به افتادن روسری هم نیست قبلا ه روسری‌اش میفتاد کسی تعجب نمی‌کرد الان عمدا میفته.این باعث افتادن غیرت و سقوط انسانیت هست

توجیح کن .کل دنیا که میگی .اونا تا ۱۰۰ سال پیش خودشون پوشیده بودند ولی مردا چون خودشونو محدود می‌دید ...

۱۰۰۰ سال پیش؟😂 پس لطف کن مثل ۱۰۰۰ سال پیش زندگی کن و با شوهر مکرمه تشریف ببرید شکار

قابل توجه شما ، آمار خیانت و طلاق و تجاوز توی ایران جرء بیست کشور اول دنیاست ، در حالی که ۲۰۰ تا کشوری که رتبه ی کم تری دارن ۹۹ درصد مردمانشان حجاب ندارن

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
 واقعن از صبح افکارم بهم ریختس

من کاملا درکت میکنم چون شرایط مشابه رو تجربه کردم ولی خب میشه گفت این چیزا فقط بیشتر تو ذهن ما زن ها هستن و مردها همچین مسائلی رو زود فراموش میکنن یعنی در واقع برای اکثر مردها خیلی فاصله هست بین زن وزندگیش با روابط قبلی یا زن های دیگه یعنی اینطور بگم اگه مردی تو خیابون یا هرجای دیگه به یه زن توجه کنه نگاه کنی یا حتی باهاش عشق بورزه اینجورچیزا براش یه تفریح لحظه ای هست وابدا دیگه بهش فک نمیکنه و براش پشیزی ارزش نداره 

برعکس ما زن ها فکر میکنیم تا یکی گفت دوستت دارم دیگه تمومه و قراره باهاش ازدواج کنیم وبچه دار بشیم 

۱۰۰۰ سال پیش؟😂 پس لطف کن مثل ۱۰۰۰ سال پیش زندگی کن و با شوهر مکرمه تشریف ببرید شکار قابل توج ...

دیدی اشتباه میکنید .من طرف شما رو گرفتم میتونستم طرف همجنس های خودمو بگیرم .ولی چون ظلم متوجه زن میشه نتونستم سمت ظلم برم.ایتالیا آلمان بریتانیاوفرانسه دانمارک بلژیک فنلاند آمریکا تایلند و...سردمداران خیانت .که فرهنگشون دارن به کشور های دیگه دیکته میکنن .متاسفانه ما فرهنگ غنی خودمونو ول کردیم دنبال فرهنگ از من درآوردی این بی بوته ها شدیم.حیف فرهنگ چند هزار ساله ما.این فرهنگ خارجیا اساس بنیاد خانواده رو هدف گرفته وگرنه کی قبل فضای مجازی نا این همه طلاق داشتیم.کاش بیشتر فکر کنیم و بیشتر قدر ایران و ایرانی بودن خودمونو بدونیم

فرهنگ چند هزار ساله وقتی نابود شد که اعراب حاکم بر ایران بودند 

وقتی حاکم شدند اولین کاری کردند به غذایی که ایرانی ها می خوردند اسم ادرار شتر گذاشتند و ...

دوما ، اون ها شفافیت دارند ، اینجا نصف آمار ها اعلام نمی شه

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
دقیقن همینطوره. شما ک میگی شرایط مشابه رو تجربه کردی تونستی کنار بیای؟

من ازدواج کردم و باردارم بعضی وقتا خیلی وسواسی ومشکوک میشم و همسرمو اذیت میکنم اما بعدش پشیمون میشم از فکر کردن به بعضی مسائل باید عبور کنی با پاکترین مرد دنیا هم ک ازدواج بکنی بازم اگه نتونی فکر وذهنتو کنترل کنی بازم راجع ب اون فکر بد میکنی پس اینجا مشکل از فکر ماست نه طرف مقابل 

عزیزم مگه چه کاری کرده؟؟قبل شما رابطه داشته 

شمام داشتی این کجاش عجیبه؟؟؟

خیانت که نکرده به شما 

بعضیاتونو اصلا درک نمیکنم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
میترسم این فکر اذیتم کنه و مدام خودمو با اون شخص مقایسه کنم. هر چند حرف 5 سال پیشه و ایشون قسم میخور ...

نگران این موضوع نباش همه چی از یادش رفته

بعدم مردا موقع رابطه این چیزا یادشون نمیاد 

ازائن گذشته اون شما رو انتخاب کرده و با این افکار نباسد رابطه تون رو سمی کنید

و آخر اینکه الان بیشتر پسرا رابطه دارن اونم کامل و بعدش میرن با یکی دیگه ازدواج میکنن

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی