2777
2789
عنوان

خرید ماشین

421 بازدید | 16 پست

خانما ی پیجی تو اینستا هست ماشین قسطی میدن بنظرتون واقعیت داره؟کلاه برداری نیست؟؟؟ما قرار بود از کارخونه بیاریم ولی پشیمون شدیم اینجا قسطی میده همراه با چک سند هم به اسم خودت میزنه همون لحظه فقط پیش خودش میمونه تا وقتی چک هات پاس بشن .

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

نمایندگی ها میدن خب خیلی وقته 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
نمایندگی ها میدن خب خیلی وقته 

نمایندگی ها مگه نباید پول واریز کنی یک سال بعد ماشین بهت میدن ولی اینجا که میگم ماشین یکی دومدل پایین تر میاری ولی خب شرایطش با چک و قسطی فقط ی مقدار مثلا ۲۰۰ اولش میدی بقیه با چک پاس میشه

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمایندگی ها مگه نباید پول واریز کنی یک سال بعد ماشین بهت میدن ولی اینجا که میگم ماشین یکی دومدل پایی ...

ن ماشین و تحویل میدن 

ولی به قیمت بازار ن کارخونه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
کدوم پیج  شرایطش چه جوریه

خودم پیجش ندارم برادرم داشت میخاد بره بیاره به ماهم معرفی کرد گف از کارخونه نیارید اینجا شرایطش بهتره 

کدوم پیج  شرایطش چه جوریه

شرابطش گفتم که چک میخاد و مثلا ی پژو پارس مدل ۹۹ بیاری با قیمت ۴۰۰میلیون .۲۰۰ اولش میگیره بقیه اش ۴ تا چک ۵۰ تومنی هر ۳ یا ۴ ماه پاس بشه

نمایندگی الا با چ شرایطی میده یه تیبا صندوقدار چقدر اولش باید ریخت 

نمیدونم عزیزم باید بری بپرسی