2821
2789
عنوان

لاغری

1050 بازدید | 11 پست

بچه ها دو روز پیش رفته بودم عطاری دنبال قرص لاغری الفا اسلیم عطاریه گفت من اینا رو نمیارم تعزیرات بیاد بگیره هم مغازمو می بندن هم جریمه نقدی سنگین داره بیا من بیست و دو تا گیاه رو قاطی می کنم تو کمترین مقداری که بشه همشون رو ریخت برات می ریزم نهایت بشه شصت هفتاد تومن بخور اگه اثر کرد بازم بیا وگرنه که هیچی شصت هفتاد تومن ضررشه 

هیچی دیگه گفتم باشه درست کن پیش چشم خودم اورد ریخت من هل و گل و سرخ و زیره رو می شناختم بقیشو نه پودر کرد بهم داد فقط گفت در صورتی اثر میکنه که با اب دهنت مخلوط بشه و بره پایین نه با اب یا داخل کپسول

خب بخر دیگه اینم فک کردن داره ۶۰ تومن پولی نیس یا لاغر میشی یا نمیشی دیگه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792