2789
عنوان

دخترم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 36 پست
مثلا دیروز میگفت یکیشون برگشته به دخترم گفته میمون بهش گفتم چرا جوابشو ندادی گفت آخه چی باید بهش میگ ...

بهش بجو باید میگفتی خودت میمونی منم از جنس خودت میبینی پس زیاد خیالاتی نشو میمون بدجنس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا دیروز میگفت یکیشون برگشته به دخترم گفته میمون بهش گفتم چرا جوابشو ندادی گفت آخه چی باید بهش میگ ...

همون دیگه

دخترت  تو مخیطپاستوریزه بزرگ شده و محجوبه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بهش بجو باید میگفتی خودت میمونی منم از جنس خودت میبینی پس زیاد خیالاتی نشو میمون بدجنس

دخترمم مثل خودمه همون لحظه چیزی به ذهنش نمیادکه جواب بده چندساعت بعد میگه کاش اینطور میگفتم

همون دیگه دخترت  تو مخیطپاستوریزه بزرگ شده و محجوبه

من اصلا دوست ندارم اینطور، تازه دعواشم کردم که چرا وایساده نگاه کرده وجوابشو نداده اصلا دوست ندارم توسری خورباشه اینجورجاها که من همراهش نیستم وبخوان بهش زوربگن فکرکردن چون ریزه میزست هرغلطی بخوان میتونن بکنن

دخترمم مثل خودمه همون لحظه چیزی به ذهنش نمیادکه جواب بده چندساعت بعد میگه کاش اینطور میگفتم

خب تمرین کنید با دخترت

الان صبحونه خوردید به دخترت بگو بیا با هم یه بازی کنیم با این بازی میتونی اون دخترا رو شکست بدی یجورایی بهش انرژی بدی بعد مثلا برای هر حرف تو بزن دخترت جواب بده تمرین کنید و.....