2789
عنوان

دخترم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه دختره من سنش ازاونا کمتره دخترم ۱۰ سالشه اونا ۱۳.۱۲ بچم یه خورده ریزه هم هست حس میکنم ضعیف گیراو ...

خب تو خونه باهم بازی کنید مثلا شما خودتون رو اون دختره بکنید بعد دخترونم جواب حرف شما رو بده تمرین کنید

چرا دخترت جوابشونو نمبده؟؟

نمیگم فحش بده ولی بدون حرف زشت هم میشه روشونو کم کرد

اونا هر چقد ببین دخترتون ضعیفه بدتر از اذیتش میکنن

به مربی گفتن و به مامان گفتن

اصلا چاره نیس

یاد بدین بهش سعی کنه تو اون جور مواقع اصلا عصبانی نشه کاملا آروم و ریلکس یا طوری رفتار کنه اصلا نشنیده

یا برگرده جوابشونو بده

انقد تکرار میکنن تا خسته بشن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ولی شلوغش نکنید چون من واسه پسرم این کارو میکردم مدتی که گذشت رفتارش عوض شد و دعوا راه مینداخت و به من میگفت زدنم یا فحشم دادن.کار خودشو نمیگفت ومظلوم نمایی میکرد وبه این ترتیب من وارد دو دعوای خیلی بد شدم که خیلی لطمه روحی خوردم امابعد فهمیدم پسرم استارت دعوا رو زده بوده‌.چون پشتش به من گرم بود.این بچه ها بزرگ که بشن مدام برای خودشون وخانواده دردسر درست میکنن و دشمن میتراشن جوری که همش بترسی نکنه خدای نکرده بلایی سرش بیارن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
شما بچه های کوچیکترو اذیت میکنی

البته بستگی داره چندسالشون باشه

در حد ۸،۹ساله شاید بتونی بترسونیشون

البته بچه های الان ....

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
خب بگو دخترت دوباره به مربی بگه که اینا از شما حساب نمی‌برند. مربی هم اخراجشون کنه.

مربیم فکرنکنم براش مهم باشه اون فقط فکرپولشه که شهریشو بگیره حالا بازبه دخترم میگم یه باردیگه به مربیش بگه اگر فایده نداشت وبازاون دخترا به اذیتشون ادامه دادن دیگه خ دم باید یه حرکتی بزنم

منظورم اینه تو کلاس ما هم این اتفاق افتاده یه موقع منم تو اون کلاس نباشم

اهان ببخش عزیزم سوتفاهم شد ولی خدایی خیلی بده سن بالاترها بخوان به کوچیکترا زوربگن

نه میگه ۱۳. ۱۲ سالشونه

یه چیزی بگم اهمیت ندادنو بهش یاد بده،بگو هرچی گفتن دایورت کنه

وگرنه شاید فردا تو محل کار به یه ادم ۳۰ساله اینجوری برخورد

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
اهان ببخش عزیزم سوتفاهم شد ولی خدایی خیلی بده سن بالاترها بخوان به کوچیکترا زوربگن

❤❤❤❤

من هرجا ببینم دفاع میکنم ازشون چند تا این مورد پیش اونده دختره داشت کتکش میزد منم رفتم یجور زدمش که جرعت نکرد پشتش رو نگا کنه

چرا دخترت جوابشونو نمبده؟؟ نمیگم فحش بده ولی بدون حرف زشت هم میشه روشونو کم کرد اونا هر چقد ببی ...

مثلا دیروز میگفت یکیشون برگشته به دخترم گفته میمون بهش گفتم چرا جوابشو ندادی گفت آخه چی باید بهش میگفتم