2777
2789
عنوان

دخترای من

213 بازدید | 12 پست

😅 اول صبحی داشتم فکر میکردم دخترای من اگه باهم جایی برن اصلا معلوم نیس خواهرن...

یکی بور و سفید یکی مو مشکی و گندمی

انگار نه انگار دوتاشون از شکم من بیرون اومدن

🤣 وای یادش بخیر سال پیش این موقع ها برای اینکه لج دوستمو در بیاریم تا عکس دخترشو میفرستاد تو گروه می‌گفتیم وای ی ی ی ی مادرشوهرِ ستاره کوچولو شده 🤣🤣🤣🤣 چقدر حرص میخورد

حالا میگه چوب خدا صدا نداره یه مادرشوهر زاییدی🤣🤣🤣🤣

۲قلو با ۲قلویی فرق داره چ برسه اینا ک سال و روز تولدشون فرق داره

لامصب ژن ببین چ کارا ک نمیکنه

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگیر بخواب زنگ میزنم بیان ببرنتا

تقریبا تو همه ی تایپیکا اعصاب نداری😂

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

برو جوک منو بخون

مطمعنی زنی؟!!!😐

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

اسی برا همینجوریه یکی بورو سفید یکی سبزه و مشکی همیشه خودم خندم میگیره میگم ممکنه ای یکی رو تو بیمار ...

نه من شوهرم و خانواده ش کلا سبزه هستن

دومی مابین ما شده رنگ‌پوستش نه سفیدِ و نه به اون سبزه ای🤣

من بورم شوهرم مشکی دخترم مث‌باباش شده از ترس اینکه دومی به من نره دیگه نمیخوام بیارم بعد دائم با هم ...

من اولی کپی پیست خودمِ انگار نه انگار باباشم در فرایند تولید دخیل بوده

در عوض دومی انگار مادرشوهرم زاییدم دوباره فقط رنگ پوستش روشنترِ از اون