2777
2789
اخه سزارین اصلا ممنوعه باید دکتر الکی یه مشکل  بنویسه  تا سز کنم همینطوری که اجازه نمیدن ...

بیمارستان خصوصی انجام میدن اصلا هم اونجا ممنوع نیست برای دکتراش 

میگم از بیمارستان دولتی خبر ندارم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
تهرانم پیامبر اکرم خصوصیه یا دولتی؟

خصوصیه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بح چه حس خوبی😃 اره بابا اکثرا سزارین از خداشونه . یه نمونش خود من  پس بگم بیمه تکمیلی باز کن ...

😘😘😘😘

بیمارستان خصوصی انجام میدن اصلا هم اونجا ممنوع نیست برای دکتراش  میگم از بیمارستان دولتی خبر ن ...

مم دقیق خبر ندارم ولی اونطور که پرس و جو کردم برای خصوصی هم حتما باید دلیل باشه....که الکی دکتر یه دلیل می‌نویسه....

حالا مطمین نیستم

خودمم  چند وقت پیش یه تاپیک دراین مورد زدم بهم اینطور گفتن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خوب بچه ها میگن بجز هزینه بیمارستان الان تو تهران ی بیمارستان خصوصی خوب طبیعی ۱۵ خصوصی ۱۸ حالا ش ...

همشون میگیرن ،منم دکترم گفت زیرمیزی نمیگرفتم یکی ا. همکارای پزشکش ازش شکایت کرده بود که این خانم پول نمیگیره ؛اتحادیه پزشکا هم خودشون میگن زیر میزی بگیرین 

سميرا جان میگم  اینکه میگن  لگن کوچیکه  ب سایز ظاهری باسن  هم  ربط داره &nb ...

عزیزم ..نه من باسنم کوچیک نبود درشت بود اتفاقا  ولی فردای عروسیم که رفتم برای معاینه بهم گفت تو لگنت کوچیکه. فردا روز نمیتونی طبیعی زایمان کنی 

البته یه دکتر دیگه بهم گفت وقتی باردار بشی لگنت خود بخود باز میشه و بزرگ میشه و اصلا نمیشه اندازه شو با قبل بارداری یا دوران مجردی مقایسه کرد 

کاربر سال ۹۶
مم دقیق خبر ندارم ولی اونطور که پرس و جو کردم برای خصوصی هم حتما باید دلیل باشه....که الکی دکتر یه د ...

دقیقا چ خصوصی  چ دولتی  و نمیه دولتی  باید ‌نامه پزشک و دلیل معتبر  وجود داشته  باشه  حالا  یا دلیل  واقعی یا  با پول  دلیل  الکی واست ‌میسازن 

عزیزم ..نه من باسنم کوچیک نبود درشت بود اتفاقا  ولی فردای عروسیم که رفتم برای معاینه بهم گفت تو ...

امیدوارم بگن  لگن هامون کوچیکه اون پول  و خرج بچه هامون‌کنیم  ن الکی بدیم ‌واسه  چیزی ک انتخابش حق صد درصد خودمونه

دقیقا چ خصوصی  چ دولتی  و نمیه دولتی  باید ‌نامه پزشک و دلیل معتبر  وجود دا ...

😫😫😫

من که از طبیعی میترسم نمیدونم چه غلطی میخام بکنم

خوشمم نمیاد کارمو با دروغ و رشوه پیش ببرم☹️

خدا خودش کمک کنه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

یعنی تامین اجتماعی هزینه رو نصف میکنه؟

والا سال ۹۶ برامن اینجور بود ولی من امسال هرچی داروگرفتم  به وسیله دفترچه یا سونو وازمایش ارزش آنچنانی نداشت گفتن اعتبارش اومده پایین