2777
2789
ببین سعی کن از همین الان خودت یه پس انداز یا به اصطلاح یه قلک داشته باشی هرباری یه مقدار پول جمع کن ...

قبله باید باهاشون اتمام حجت ‌کنی  پن ‌ب‌همسرم‌گفتم ‌بچه  میخوای باید هزینه  سزارین  بدی الیته  حرفیه  نداشت  بنده خدا  گفت  هرچی خودت ‌بخوای بدن ‌توهه ولی از همون  اقدام  ک  بودیم ‌پس انداز میکردیم  اینطوری یهویی فشار نمیاد  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والله من شیراز بیمارستان  نیمه  دولتی پرسیدم با دستمزد دکتر گفتن  ۳۰

تهران الان ی بیمارستان خصوصی پرسیدم

طبیعی ۱۵

سزارین ۱۸

جریمه و رشوه و اینا هم نداره

یعنی چی این حرفا

اصلا ب روی خودتون نیارید

اگه پزشکتون دنبال پول بیشتره عوضش کنید

من اینجا فقط این حرفا رو شنیدم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
آره بابا  آدم له میشه تا این ۹ ماه بگذره مخصوصا هفته های آخر  اون روز رفتم دکتر یه خانمی ...

ای بنده خدا  حتما آینده منه 😥البته  تا آلات ‌زیاد  اضاف وزن ‌نداشتم ‌ولی دوماه مونده  هنوز

دستمزد دکتر و بیمازستان باهم بیست تومن یا این نرخ بیمارستانه؟ 

اره گلم ،حالا شاید بگردی یه چهار پنچ تومنی توی بیمارستانا اختلاف قیمت پیدا کنی ؛ولی دکترام کاسب شدن هنه یه قیمت میدن

والا استان ما که ۲۰ میلیون میگیرن 

کل زایمان

کدوم استان

تهران بیمارستان پیامبر اکرم الان یکی از دوستام رفته

طبیعی ۱۵

سزارین ۱۸

جریمه و رشوه و اینا هم نداره هیچی

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر