2777
2789
عنوان

بیاین اینجا

93 بازدید | 11 پست

کسایی که ظالم و متحد هسن و هیچ جوره پسشون آدم بر نمیاد و به شدت مراقبن که از هم کسی جداشون نکنه.به نظرتون چرا خدا اینا رو جدا نمیکنه تا دیگه ظلم نکنن.حتی اگه هم خون و خانواده باشن. و جدا کردنشون گناه بزرگه و حتی درخواست از خدا برای جدا کردنشون گناهه به نظرم.اما چرا خود خودا کاری نمیکنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ظالم هیچ وقت اخر عاقبت خوبی نداره خدا بهترین حسابگره 

منم این حرفا رو همش میزنم.پس کی؟تو جوونی پیر شدم.نیسی ببینی منو.چطوری دارم اشک میریزم.چن ساله اکثر شبا تا صبح گریه میکنم.اصن مریض شدم.وقتی من مردم درست میشه؟وقتی گل جوونیم رفت؟

منم این حرفا رو همش میزنم.پس کی؟تو جوونی پیر شدم.نیسی ببینی منو.چطوری دارم اشک میریزم.چن ساله اکثر ش ...

عزیزم شاید انقد سنگینه ک خداهم ولشون کرده اون دنیا یقشو بگیره ب خدا اعتماد کن این دنیا هم تا چشم بهم بزنی میگذره ادم ظالم اخرت خودش رو خراب میکنه واگزار کن ب خدا و بیخیال باش دنیا ارزششو ندارع کسی رو ناراحت بکنی و اون دنیاتو نابود کنی

عزیزم شاید انقد سنگینه ک خداهم ولشون کرده اون دنیا یقشو بگیره ب خدا اعتماد کن این دنیا هم تا چشم بهم ...

ممنون عزیزم.خودمم دقیقا این حرفا رو میزنم همیییییشه..اما خب آدم یه وقتایی کم میاره..ممنون از جوابت

ممنون عزیزم.خودمم دقیقا این حرفا رو میزنم همیییییشه..اما خب آدم یه وقتایی کم میاره..ممنون از جوابت

بله ادمیزادیم خیلی وقتا گله داریم از خدا منم گاهی مثل شما میشم ولی تهش با خودم میگم طرف این دنیا هم جواب نده اون دنیاشو داره خراب میکنه 

بنظرمن خود خدا ک رحمی نداره

هیچ وقت لطفشو ت زندگیم ندیدم اگ کفرم دیگ عیبی نداره

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
نگو😔

دلم ازخدا خیلی گرفته خیلی

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜