2777
2789
عنوان

سریال نیکان🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 61 پست
میدونیم  و هیچ اشکالی هم نداره حتی اگه دلتون بخواد اونجری بنویسید بازم به هیچکس مربوط نیست&nbs ...

نه بابا چرا اونجوری بنویسم فقط گیج خوابم و این برام یه مسئله بود بگم برم بخوابم😅❤️

توکل یعنی: خدایا من سعی خودمو کردم بقیش با خودت🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجبببب  مامانم از اول گفتااا

به هم میان اخهههه بعد بهش گفت رضایت تمام شاکی ها رو برات میگیرم تو فقط با صدرا ازدواج کن🥺مامانش که میاد خودشم پولدار میشه صدرا هم خوب مرد بدی نیست دیگه😅

من وهمسرم از اول حدس زدیم که علت رضایتش ازدواج با صدراست

همه همینو می‌دونستن ولی برام سواله پا بودیم چیکار میکردیم من خودم قبول میکردم

به هم میان اخهههه بعد بهش گفت رضایت تمام شاکی ها رو برات میگیرم تو فقط با صدرا ازدواج کن🥺مامانش که ...

خب صدرا خیییلی بزرگتره از نیکان

بعدم فلجه 

یه عقد داشته

اصن حیف میشه نیکان

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
من ندیدم  گذرا گاهی دیدم امشب یکمشو دیدم، صدرا خیلی بزرگتر نیست؟ بعد طرف معلول جسمیه، زندگی باه ...

دآره فیزیوتراپی میکنه صدرا نمیدونم شاید ولی خوب قسمت اول جوان بود بعد که مریض شد اینشکلیش کردن

خب صدرا خیییلی بزرگتره از نیکان بعدم فلجه  یه عقد داشته اصن حیف میشه نیکان

ولی مامانش میاد صدرا هم خوب میشه دیگه بزرگتری هم شاید تو فیلم بگن ۱۰ ساله شایدم بگن کمتره چون صدرا رو به خاطر مریضی اینشکلی کردن انگاری😅

همه همینو می‌دونستن ولی برام سواله پا بودیم چیکار میکردیم من خودم قبول میکردم

بنظرم نیکان قبول کنه ،چون صدرا خیلی خوبه،نیکان وخیلی دوست داره،حدس میزنم صدرا خوب میشه ونیکان باهاش ازدواج می‌کنه

الهی پایان جاده ی زندگی عاقبت بخیری باشد   

پس تکلیف حسام بد بخت چی میشه؟

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 
بنظرم نیکان قبول کنه ،چون صدرا خیلی خوبه،نیکان وخیلی دوست داره،حدس میزنم صدرا خوب میشه ونیکان باهاش ...

اره قانون سریالای ایرانی همینه ولی حسام چی گلرخ چی شایدم نیکان صدرا رو با گلرخ آشتی بده خودشم با حسام عروسی کنه😅🫣

پس تکلیف حسام بد بخت چی میشه؟

دقیقا مسئله همونه ولی کلا از حسام خوشم نمیادددد نیکان و صدرا بیشتر به هم میان