2777
2789
عنوان

سوال بی بی چکی!!!

100 بازدید | 15 پست
سلام دوستان من بی بی چک Lifen استفاده کردم,از اون مدلهایی که باید درمسیر ادرار گرفته بشه(مدادی) بعد از خشک شدن, وقتی زیرش نور میگیرم خط دومش معلومه. میخوام بدونم خط خود بی بی چکه؟ چون از روبرو هیچ خطی دیده نمیشه,وقتی نور زیرش قرار میدم سایه داره. شماهم تجربه ی استفاده از این مارک بی بی چک رو داشتین؟
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای. نتم خیلی ضعیفه هی ارسال میکنم نمیشه عقب ننداختم 4روز دیگه باید بشم امرور 24پری بودم
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
یعنی خط خود بی بی چکه؟
چرا اینجوری میشه؟ یعنی این مارک مشکل داره؟
خب بتا حتما بالا بوده که پررررنگ افتاده. من انتظار مثبت بودن ندارم. ولی میخوام بدونم همه ی این مدلها بعد از خشک شدن خطشون معلومه