2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه سنتون رو بدونم؟برای خودتون هم همین فکر رو دارید؟

۲۹ سالمه ... آره برا گواهینامه ثبت نام کردم با وجود اینکه خیلی سال پیش میتونستم وقتی مجرد بودم بگیرم چون خیلی زود پشت فرمون نشستم و یاد گرفتم ولی خونوادم جلوی خیلی از استعداد هامو گرفتن متاسفانه چون افکار قدیمی داشتن... ولی از وقتی ازدواج کردم شوهرم خیلی برنامه ها برام درنظر گرفته آخه ازم پرسید ب چیا علاقه دارم منم گفتم گواهینامه بگیرم زبان انگلیسی یادبگیرم کلاس آموزش گیتار برم ... اما پله پله

۲۹ سالمه ... آره برا گواهینامه ثبت نام کردم با وجود اینکه خیلی سال پیش میتونستم وقتی مجرد بودم بگیرم ...

آفرین به شما قوی و همینطور همسر خوب و با درکتون.انشالله با دل خوش کنار هم باشین و پیشرفت کنید

آفرین به شما قوی و همینطور همسر خوب و با درکتون.انشالله با دل خوش کنار هم باشین و پیشرفت کنید

مممنونم عزیزم... انشاالله هم بهترین اتقاق ها هم برای شما بیفته و ب اون چیزایی ک میخوان برسین عزیزم🌹