2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

351 بازدید | 26 پست

من ازدواج دوممه دوتا بچه دارم شوهر اولم فوت شد حالا این همسرم خوبه با بچه ها ولی امشب رفتم مغازه ی سر بوتیک داریم همه پولشم من دادم اون فقط اونجا را اداره میکنه سرمایه از من کار از اون بعد تا رسیدیم مغازه گفت بچه ها را ببر الان مغازه را ب هم میریزن خیلی اعصابم خورد شد بهش گفتم خیلی بیشعوری بچه های مردم ک میان مغازه ذوق میکنی اونوقت برا بچه ها من اینا میگی بعدشم ول کردم و اومدم .از سر شب تا حالا نمیتونم با این حرفش کنار بیام الانم چس کن زدم تو برق اونم بدتر  اصلا نمیگه چی شده چی بهش بگم ب نظرتون ؟؟؟حق با کیه این وسط 

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چی زدی به برق؟

راستی یادم همسایه مامانم افتادم خانمه یه پسر داشت و ازدواج دوم کرده بود دوتا بچه هم از همسر دومش داشت

مرد بدجنس می گفت غذایی که با پول من خریدی و پختی بچه خودت حق نداره بخوره

بچه رو هی آواره کوچه و خیابون‌ می کرد تا تصادف کرد بچه بینوا

تو از این روها به شوهرت نده 

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

عزیزم شاید یکم خسته بوده یه چیزی بوده شما نباید اینقدر زود جلوش جبهه بگیری

یاد سورپرایز کردنش بیفت برای تولدت🤗

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

چی زدی به برق؟ راستی یادم همسایه مامانم افتادم خانمه یه پسر داشت و ازدواج دوم کرده بود دوتا بچه ...

نه بابا بیخود کرده من الویتم بچه هام هستن ولی خداییش هرچی بخان براشون میخره دوسشون داره ولی این حرفش برام گرون تموم شد

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦