2777
2789
عنوان

شب ِ چهارشنبه !

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 16 پست
اینطوری نیست قربونت برم 😍 اتفاقا یه دفعه یکی عاشق چین و چروکای یکی میشه. وقتی کسی کسیو عاشقانه دوست ...

دلم میخواست هیچوقت نبودم ‌..‌. هیج جا ! کاش این پدر رو نداشتم... اگه به هیچجااا هم نمیرسیدم ، حداقل شاید آرامش داشتم . نمیدونم چرا بند بند بدنم پر از غم از دستش . یحوری که حس میکنم دیگه هیچوقت خوب نمیشم ... من افسردگی شدید دارم ولی همیشههه صورتمو با سیلی سرخ نگه داشتم ولی نتونستم بخندم . لبخندام سرد و بی روحه... دلم تنگه برای صدای خنده های قشنگ خودم... بعد میگن شلنس نیست .. همینکه تو این خانواده بدنیا اومدمو داااغونم کردن و از دشمن بدترن یعنی چی واقعا ؟؟؟ اگع اینا شانس نیست ... 

عزیزم 😢سخته درک میکنم اما هیچی بی حکمت نیست. منم مثل تو دانشگاه عاشق یکنفر شدم. دقیقا عین شرایط تو. ...

میدونی الان همه چییی به کنار . واقعا دلم ی شغل میخاد . خستممم . من آدم گرون‌پسندی‌ام ، تو این حالت دارم دیوونه میسم.. بیکادی دمااار از رکزگار آدم درمیاره . نمیذارن هر جایی برم‌میگن دولتی . دولتی هم که .... دلم میخاد به مادرم کمک کنم . هردومون خیییلی حال روحی بدی داریم و رنجووور شدیم 😭😭 ببخششش که ناراحتت میکنم . بخدا اینا رو دارم با گریه مینویسم وااقعا داغونیمممم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB