2777
2789
عنوان

شب ِ چهارشنبه !

249 بازدید | 16 پست

دلم میخواد حرف بزنم. باهام حرف بزنین.... اخرین دوستی‌ای که داشتم ، ی همکلاس دانشگاه بود که چند سال ازش میگذره . واسه اخرین بار و اولین بار بهش گفتم بیا یروز ببینمت و کلی حرف بزنم . گفت سر کارم یروز خبر میدم اینروزا . رفت که حالا بیاد... سالهااااست با کسی حرف نزدم.. هرچندوقت یبار دیگه میترکم جیگر مامانمو خون میکنم . دلم نمیخواد ، ولی میترکم دیگه از غم . آدمیزاد نیاز به روابط داره.... همش با خودم میگم مگه چیکار کردم چه ضرری بهش رسوندم که حتی ی نیام نداد دیگه بگه نمیتونم بیام !!!! 

احساس میکنم سرریز کردم و دیگه نمیتونم این زندگی رو تحمل کنم. امیدم ناامید شده ........ خیلی وقته سینه خیز زندگی رو ادامه میدم . تورو خدا ی مستجاب الدعوه اگر اینجاس دعااا کنه من ازدواج خوبی کنم آزاااد شم از این خونه . برم ی جای خوب و دوست داشتنی با ی آدم دوست داشتنی با عشق دوطرفه... بغض داره خفم میکنه ..... 

این چندوقت از شدت احساس بی پناهی واقعا ، شروع کردم نماز شب خوندن ،ولی نشسته ‌ چون انرژی ندارم. هرچندرکعت که بتونم . معمولا ۳ تا . دخترای نینیسایتی هم دعا میکردم. من سالهاااست توی این سایتم ک کلی تاپیک خوندم ازشون.. خوشبختترین باشیم الهی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلمممممممممم اینطور نگوووووو😍 غمت نباشه. بعد از هر سختی اسونیه. برات دعا میکنم حتما حتما از ته ...

ی عمره همینه . مال امروز و دیروز نیست ‌ پیر شدم موهام سفید شد . دلم میخواست ی نفر تا جوونم منو ببینه ازم تعریف کنه . از زیبایی هام... بگه چقددد قشنگی . چین و چروک صورت برا کی جذابه .... خستم.... 

ی عمره همینه . مال امروز و دیروز نیست ‌ پیر شدم موهام سفید شد . دلم میخواست ی نفر تا جوونم منو ببینه ...

اینطوری نیست قربونت برم 😍 اتفاقا یه دفعه یکی عاشق چین و چروکای یکی میشه. وقتی کسی کسیو عاشقانه دوست داشته باشت همه چیش جذابه. من به شخصه دیدم دور و اطرافم . عشق یه ارتباط عمیق روحی هست. اصلا خودتو دست کم نگیر. مطمئنم خوشبخت میشی❤دلت مهربونه ❤

خودت بهترین رفیق خودت باش 

برو دنبال پیشرفت برقص بخند زندگی کن 

ول کن بقیه رو هر کی خواست میمونه هر کیم نخواست می‌ره 

دنیا ک به آخر نمی‌رسه 

ی خدا هم بالا سرته ک مراقب همه چی هست و میتونه همه چیزو تو ی چشم بهم زدن عوض کنه ..دلتو به اون بسپار 

پناهگاه از اون محکم تر و بهتر ؟ رفیق از اون بهتر ؟! 

اگ می‌شد با ذرت مکزیکی ازدواج میکردم 
ی عمره همینه . مال امروز و دیروز نیست ‌ پیر شدم موهام سفید شد . دلم میخواست ی نفر تا جوونم منو ببینه ...

چین و صورتت هم قشنگن! 

بخدا ندیده میگم مث ماه میمونی 

مگ نقاشی خدا زشته ؟! 

بیخیال خودتو دست کم نگیر 

اگ می‌شد با ذرت مکزیکی ازدواج میکردم 
اینطوری نیست قربونت برم 😍 اتفاقا یه دفعه یکی عاشق چین و چروکای یکی میشه. وقتی کسی کسیو عاشقانه دوست ...

باور کن خودمو دست کم نمیگرفتم... انقددد فعال و بااعتمادبنفس بودم تو بچگیم... هرچییی یکسال یکسال بزرگتر میشدم متوجه تفاوت مزخرف زندگی خودمو زندگی راحت بقیه میشدم... و بی‌اعتماد بنفس‌تر و گوشه گیر تر... انقد که از کلاس میرفتم بیرون یادمه یکی از بچه ها بهم گفت :فلانی جلو  معلم و بچه ها تو کلاس گفت که تو (من) خیلی افسرده و سرد و تو خودتی و .... خیلی دلم میخاست تو زندگی به ی جایی برسم... رفتم دانشگاه عجییب عاشق ی نفر شدم . گاهی متوجه نگاههای اونم میشدم و یهو از جا میپرید یا بعد از چندین ماه دیدنم ، میرفت پشت دوستش دید میزد منو . ولی هرررگززز جلو نیومد . من بهش گفتم ... ولی من فکر میکردم، یعنی امیدداشتم که آسونیِ بعد از سختیهام باشه. ولی دریغ... انقددد اشکریختم داغون شدم .... ما خونمون حتی همیشه ساکته چون کسی جرات حرف زدن نداره..‌ چون بابت هررر حرفی باید جواب پس بدیم ! حسرت یک زندگی معمولی من رو کشت .😞😞😞😞😞😞😞😞😞... 

خودت بهترین رفیق خودت باش  برو دنبال پیشرفت برقص بخند زندگی کن  ول کن بقیه رو هر کی خواس ...

اون چیزی ک بیشتررر از همه داغونم میکنه اینه که چرا دوستم نداره چرا کلیییییی ساله جوابمو نمیده . مگه من چقدددر بدم 😭

باور کن خودمو دست کم نمیگرفتم... انقددد فعال و بااعتمادبنفس بودم تو بچگیم... هرچییی یکسال یکسال بزرگ ...

عزیزم 😢سخته درک میکنم اما هیچی بی حکمت نیست. منم مثل تو دانشگاه عاشق یکنفر شدم. دقیقا عین شرایط تو. خیلی تودار بود و مستقیم نمیگفت . آخ آخ نزدیک یک سال با ایما و اشاره بود. آخر خودم گفتم ! ما رابطمونم شکل گرفت و خیلیم همه چی خوب بود اما در نهایت به جدایی کشید. 

غصه نخور... نمیشه گفت همیشه چقتی چیزی رو بدست میاریم خوبه و وقتی از دست میدیم بده.  گاهی از دست دادن پر از منفعته و بدست اوردن ضرر. من خودم اللن خیلی ته دلم غمگینم. اما به اینکه خدا تنهام نمیذاره معتقدم شدید. بخاطر همین توکل کردم به خودش. و اینطوری روزا خیلی ساده میگذره . یه جوری که انگار خدایا دلم خییییلی شکسته هیچکس ندونه تو خوب میدونی هوامو داشته باش نگاهتو ازم نگیر و هرررطوری که میدونی بهم نشون بده که معجزه وجود داره. 

معجزه واقعا وجود داره..... فقط نباید انقدر بپذیری که قراره همیشه تو زندگی غمگین باشی و بد ببینی. امید داشته باش. بعد ببین که همه چی درست میشه ❤ شاید حرفتی من الان یه نشونه باشه و اتفاقی نیست قطعا که من اومدم توی تاپیکت. 

مراقب خودت باش 😍 امیدوارم زود زود زود بخندی زیاااااااد