2777
2789

بله،چاه پر بشه اولین جا فاضلاب خونه همکف میزنه بالا،که همون بیچاره هم باید برای تخلیه چاه اقدام کنه تا خونش گند برنداره،بعد بره پول رو بزور از ساکنین دیگه بگیره،البته حشره و اینا هم زیاد تره

بله،چاه پر بشه اولین جا فاضلاب خونه همکف میزنه بالا،که همون بیچاره هم باید برای تخلیه چاه اقدام کنه ...

پس همکف خوب نیست ؟یعنی حتی متراژ بزرگتر ؟ دو تا واحد هست متراژ هم کف بیشتره قیمتش یکیه کدوم بردارم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس همکف خوب نیست ؟یعنی حتی متراژ بزرگتر ؟ دو تا واحد هست متراژ هم کف بیشتره قیمتش یکیه کدوم بردارم ؟

هر کدوم چند مترن? به نظر من همکف اصلا برندار همیشه باید پرده ها رو بکشی و سروصدا هم زیاده همکف

بهترین طبقه دوم هست،زیادم پله نداره،اگر آسانسور باشه که زیاد مهم نیست،

ولی اگر آسانسور نداره و پله دوست ندارین پایین بهتره،چاه هم اگر منظم تخلیه بشه و ساکنین همکاری کنن،مشکلی بوجود نماره،ساکنین خوب و مدیریت مهمتره

بهترین طبقه دوم هست،زیادم پله نداره،اگر آسانسور باشه که زیاد مهم نیست، ولی اگر آسانسور نداره و پله ...

آسانسور داره فقط طبقه دو ۷۰متریه این همکف۹۰متری قیمتش هم یکیه حالا شما باشی کدوم بر میداری؟

آسانسور داره فقط طبقه دو ۷۰متریه این همکف۹۰متری قیمتش هم یکیه حالا شما باشی کدوم بر میداری؟

من یه بار رفتم تو یه ساختمان چهار طبقه که ٨ واحد بود یه واحد همکف رو دیدم برا اجاره اصلا خوشم نیومد پنجره هاش رو نرده زده بودن  یه جوری زندان مانند جلوی پنجره ها هم ماشین پارک میکردن بالاخره سروصدا بود اون ساختمان آسانسور نداشت تو راه پله هم همه از جلوی این واحد رد میشدن ,ولی خب شاید شرایط این مسکن مهر متفاوته شاید جای پارکها دورتره یا دید نداره واحد از بیرون یا یکم بالاتره از محوطه نرده نداره پنجره برا همین میگم خودتون باید بسنجید

الان که دیگه خونه ها چاه ندارن که بزنه بالا؟!!! الانه مگه همه به سیستم فاضلاب شهری وصل نیستن؟ 

شهر ما ده سال قبل وصل شد کل چاهامونو پر کردن 

توام یه تحقیق کن شاید اونجام چاه نداشته باشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵