2777
2789
عنوان

مامان...

152 بازدید | 18 پست

مامان امروز 14تیرماهه، روزتولدت

میشه بیداربشی؟  میشه دیگه برگردی پیشم؟ من هنوزهمون دخترکوچولوی لجبازم که هیچکس جز توتحملش نمیکرد😭

مامان دلم برای ده سال پیش تنگ شده 

یادته وقتی رفته بودم بستنی بخرم افتادم 

صورتم همه زخمی شده بود؟ یادته دستمو روی صورت خونی ام گذاشتم تا تو منو نبینی؟ یادته وقتی دیدیم گوشه ی درحیاط نگات میکنم بغلم کردی 

منو روی پات گذاشتی گفتی چیشدی؟ گفتم افتادم وبعدشم اون بستنی روبادستای کوچیکم به دستت دادم وگفتم مامان من دیگه اینو نمیخواام وبعدشم زدم زیرگریه یادته اشکامو پاک کردی گفتی اگه نخوری من میخورمش  زودباش بخور تا صورتت روپمادبزنم 

مامان افتادم، توی این زندگی من بازم افتادم 

هیچکسی نیست بغلم کنه میشه بیدارشی وبغلم کنی؟ مامان من بازم لجبازی کردم ولی کسی نیس تحملم کنه وبعدش محکم بغلم کنه میشه بیداربشی؟ 

مامان خسته ام از بی توبودن 

نمیخوامم ادامه بدم بیا دستامو بگیرباهم بریم بخوابیم، مامانم توروخدا بیدارشو حالم بده 

مامان بیدارشو توی این شبی. که صبح نمیشه برام منو توی آغوشت بگیر

مامان چرا رفتی؟ کاش میموندی، میموندی مدرسه رفتنمو میدیدی، کاش میموندی میدیدی یاد گرفتم اسمت روبنویسم ولی دیگه نبودی، مامان کاش میموندی  میدیدی بزرگ شدنم رو

مامان توروخدا بیا مرحم زخمام شو، مهم نیس چندسالمه مهم نیس کی کنارمه من هرجاباشم میخوامت 

مامان توروجون من پاشو دیگه 

ده ساله خوابیدی الان بیدارشو😭😭😭😭

امشب طعنه ی بی مادری بهم زدن، امشب حتی اگه من مقصربودمم نباید نبودت رو به رخم میکشیدن 

مامان تورفتی تا محتاج محبت وترحم بقیه بشم تورفتی تا دیوونه بشم 

تورفتی تا توی جمعی که همه مامان داشتن  بااینکه بزرگ شدم ولی نبودنت اتیشم بزنه

مامان تنهام میشه بیایی؟ حالم بده میشه بیایی؟ دلم بغل کردنت رومیخواد؟ مامان چرا ازتویه سنگ سیاه موند من دلم دیدن چشمای درشت ومشکی ات رومیخواد

مامانم حالم بده میشه بیایی؟ بیا اشکامو پاک کن اینجا کسی براش مهم نیس گریه کنم یانه 

بخندم یانه، زندگی کنم یانه

مامان تولد۳۸سالگی ات مبارک باشه 😭😭😭😭

میشه براش فاتحه یاصلوات بفرستین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۷سالمه وقتی ۶ساله ام بوده فوت شدن 😭

عزیزمممممممم بابات کجاس ازدواج کرد 

با کی زندگی میکنی 

بی مادری سخته 

منم پدرمو ۱۷سااگی از دست دادم 

الان ۲۴سالمه

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها
عزیزمممممممم بابات کجاس ازدواج کرد  با کی زندگی میکنی  بی مادری سخته  منم پدرمو ۱۷ ...

پدرم ازدواج کرده، خدایی خیلی زن خوبیه، گهگاهی باهن بحثمون میشه اما خیلی همو دوست داریم امشب باهم بد دعوامون شد نمیخواستم دلشو بشکنم چون اندازه مامان خودم دوسش دارم ولی اونم حرفایی زد که دلمو شکست

یه ساعته دارم گریه میکنم 😭😭😔

پدرم ازدواج کرده، خدایی خیلی زن خوبیه، گهگاهی باهن بحثمون میشه اما خیلی همو دوست داریم امشب باهم بد ...

چی گفت بهت 

ای بابا ایرادی نداره 

مادرا هم گاهی دعوا های بدی میگیرن 

ناراحت نباش عصبانی بود یه چیزی گفته

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها
چی گفت بهت  ای بابا ایرادی نداره  مادرا هم گاهی دعوا های بدی میگیرن  ناراحت نباش ع ...

یه دخترداره، دخترشو محکم بغل کرد به حالت طعنه گفت 

من فدای دخترم بشم هرچقدرم بهش حرف بزنم بازم دوسش دارم، والا هیچی مثل بچه ی خود ادم نمیشه 

خدا لعنت کنه هرکسی که میگه بریم بچه ی مردم روبزرگ کنیم نه والا بچه ی خودت خوبه  مامان فداش بشه 

بعدگفت منو تو دیگه باهم حرفی نداریم منم گفتم نداشته باشیم  گفت من اصلا نیازی به توندارم دخترخودمودارم

گفتم خداروشکر منم دیگه اصلا به تواحتیاج ندارم  

بدتر ازاون بابام اومد مثلا ازمن پشتیبانی کنه بدتر کاری کرد که دیگه راه اشتی نموند اونا هم باهم دعواشون شد 😭😭اعصابم خرابه بخدا