2777
2789
عنوان

ترو خدا کمکککک

130 بازدید | 22 پست

بچها من یادم رفت پرینت کارت ورود به جلسه رو بگیرم برا کنکور

الان هیچ جا باز نیست 

چیکار کنم دارم از استرس میمیرم 

همونجا پرینت میگیرن برام ساعت ۶و ۷ جایی بازه من پرینت بگیرم

چ خاکی به سرم کنم

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !

تروخدا یکم راهنمایی کنید مردمم 

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !

کسی از دوستات پرینتر نداره تو خونه ش

صبح زود حتما بازه

چون میدونن کنکوره

به خودت استرس وارد نکن اصلا

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره نگران نباش بخواب فقط با ارامش

خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا‌ قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️

کدوم شهری ؟ از فامیلاتون که پرینتر دارن زنگ بزن کمک بگیر. یا اینکه سرچ کن کافینت های شهرتون رو از گوگل زنگ ببین شماره گذاشتن ؟ زنگ بزن پول اضافی بده باز کنن برات بگیرن . کنکور فرداست؟ 

کسی از دوستات پرینتر نداره تو خونه ش صبح زود حتما بازه چون میدونن کنکوره به خودت استرس وارد نکن ا ...

الان دوستام خوابن ک

واقعا ؟

خیلی استرس دارم میترسم نتونم پرینت بگیرم اجازه ندن برم داخل

ازش شات داری؟ تو گوگل نوشته بود اخرین مهلته امروز

نه دارم 

الان دوستام خوابن ک واقعا ؟ خیلی استرس دارم میترسم نتونم پرینت بگیرم اجازه ندن برم داخل

اسکرین شات بگیر

تو گوشیت نگه دار

تو گوشی مادرت اینا هم باشه

نگران نباش

زودتر بیدار شو

حتما جایی نزدیک حوزه امتحانی فتوکپی چیزی بازه

کدوم شهر هستید 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
کدوم شهری ؟ از فامیلاتون که پرینتر دارن زنگ بزن کمک بگیر. یا اینکه سرچ کن کافینت های شهرتون رو از گو ...

همون حوزه نمی‌گیرن برام؟