2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 76 پست
ببین ولی حالا این به کنار اصلا فاز برنمی‌دارم انشالله ک همونی ک میخای میشه ولی ی حسی منو کشت باید ا ...

انشالله 

خیلی ممنونم بابت انرژی مثبتت ، واقعا خیلی در تلاش بهتر کردن زندگی نیازمندام حالا نیازمند به هر طریقی ، دلم میخواد یه جوری بشه که بتونم کمک کنم البته جدا از این دلم میخواد یه جوری بشه خانوادم بهم افتخار کنن آخه اونا خیلی سختی کشیدن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزيزم ممنونم ❤ خدا خیرت بده واست از ته قلبم دعا میکنم که هر مشکلی داشتی حل بشه و به هرچی میخای برسی& ...

برا منم دعا کن دشمنام تاوان بدن 🥲💔

‹من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕›      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
برای من دعا کن میخام جدا شمم دوسش ندارم  نمیدونم چی میشه وقتی به خانوادم بگم

دعا میکنم برای شماهم عزیز ❤ از ته قلب

همه چی درست میشه نگران نباش میگذره این روزام

تایپک های مفید منم تگ کنید

اعتقاد دارم خدا صدای منو هم زود میشنوهههه الیتهههه برای همه خدا یکسانه مهربونیش  حسم میگه امس ...

برا منم میگی . چی حس میکنی؟مشکلم کی حل میشه؟امسال قبول میشم با اینکه چیزی نخوندم. تورو خدا لطفا

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.