2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 76 پست
اعتقاد دارم خدا صدای منو هم زود میشنوهههه الیتهههه برای همه خدا یکسانه مهربونیش  حسم میگه امس ...

😭😭😭😭خدا از زبونتون بشنوه ، انشالله که خیره 

تجربیم ، انشالله درست باشه 

تورو خدا برام دعا کنید از ته دلتون 

انشالله به هرچی که میخواین برسین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعتقاد دارم خدا صدای منو هم زود میشنوهههه الیتهههه برای همه خدا یکسانه مهربونیش  حسم میگه امس ...

برا منم میگی . چی حس میکنی؟مشکلم کی حل میشه؟امسال قبول میشم با اینکه چیزی نخوندم

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی. 
اره برمیگرده 

با محسن ازدواج‌ میکنم ؟!

کی؟!

‹من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕›      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
سخت راضی میشن  به طریق یه واسطه اما اخرش میشن

چقد زمان میبره؟

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی. 
انشالله خیلی ممنونم از دعاتون  انشالله به هرچی که میخواین برسین

ببین ولی حالا این به کنار اصلا فاز برنمی‌دارم انشالله ک همونی ک میخای میشه

ولی ی حسی منو کشت باید اینو بهت بگم حالا رشته ای ک دوس داری بیار به کنار ولی حس میکنم تو ی کار خیلی واست موفقیت هست یعنی ی چیزی هست ک باید ببینش باید بیابیش ک خیلی موفق میشی توش البته در کنار چیزی ک دوس داری رشتت منظورم این نیس ک بیخیال کنکور بشی اصلا ! تلاشتو کن چی از بقیه کم داری خیلیا تونستن توام میتونی اگ بخای صدردصد 

تایپک های مفید منم تگ کنید

برمیگرده تا ۲ یا۳وعده دیگ اما بیشتر تا ۲ وعده 

به نظرت دشمنام کی ولم میکنن ؟👀 بخدا خیلی عذابم دادن تاوانم نمیدن خوشحال شم هرچی حس می کنی بگو

‹من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕›      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
برمیگرده تا ۲ یا۳وعده دیگ اما بیشتر تا ۲ وعده 

عزيزم ممنونم ❤ خدا خیرت بده واست از ته قلبم دعا میکنم که هر مشکلی داشتی حل بشه و به هرچی میخای برسی 

تایپک های مفید منم تگ کنید

۵ وعده ی دور

ینی پنج سال دیگه؟