2777
2789
عنوان

شوهر روانی

1680 بازدید | 33 پست

هی میگم محل سگ به این شوهرم نمی‌دم .هی دلم رحم میاد .بارها دلمو شکسته .کاش دهنم لال بشه دیگه باهاش حرف نزنم . 

روانی ه اصلا .هر مشکل کاری داشته باشه تو خونه فقط داد و هوارش برای ما هست .

برادرش دو تومنی دو تومنی بهش حقوق میده .زبون ندارد جرعت نداره از برادرش بخواد .اینم بگم شریکند .ولی مثل گدا به اون پول میده .

دخترم کفش ش کوچک بود .وقت ثبت نام آمادگی ش هم هست .گفتم بریم ثبت نام دیگه دیر میشه از شنبه دارم میگم هی میگه باید از برادرم پول بگیرم .نمی گیره .آخر سر امروز دخترم گریه کرد که کفش بخر برام .پررو برگشته بهم میگه از پول تولد ش که کادو دادن بخر .خیلی ناراحت شدم با کارانه خودم خریدم .

امروز گفتم بریم مهد ثبت نام کنیم آمادگی میگه نمیشه نره .دولتی ندارد .اصلا قاطی کردم .داد و بیداد کردم .زد بیرون رفت سرکار.

من امروز از شهری هم رد شدم .الان اومد .چای داشتم میاوردم گفتم یکم وقت بذار با من دوبل تمرین کن .لیوان ها رو ریخت رو فرش .روانی بازی درآورد .که اعصابم خرابه .زد بیرون . لباس و مانتو من و لباس دخترم همه ش با من ه .خوراکی دخترم هم با من ه .آقا زورش میاد از برادرش پول بگیره .می ترسه برادرش اخم کنه .ولی من روکم. چند روز پیش گفتم به برادرشوهرم .گفت زیاد خرج می کنید .گفتم شوهر من با شما شریکه .حقوق بگیر شما که نیست .گفتم شما از خرج و مخارج خونت خبر نداری .فکر می کنی کم ه .دیگه سکوت کرد.

خیلی ناراحت شدم ولی دیگه محل سگ نمی‌دم بهش. شوهرم هم یکم اخم دیده از برادرش امروز .ترسیده که تنهاش بذارن .میگه بی احترامی کردی .زور داره نداره؟ ‌.می بینم بهترین میوه و غذا و لباس مال اون است .حقوق من دیگه کلا ش می‌ره بابت قسط خرید خونه .فقط اضافه و کارانه می مونه .برای خرید خونه خودش زورش میاد .

دیگه لال بشم باهاش حرف نزنم

اومد شام گذاشتم خورد نه تشکر کرده چیزی مثل گاو رفت خوابید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ امیدی ب شوهرت داری تو این زندگی ..از همین چیزای ازدواج میترسم:/

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
میدونی چی میگی واقعا سخته 

اگه من شاغل نبودم این شوهر من با اون همه سرمایه باید گدایی می کرد .زن برادرش دستانش پر از النگو .همیشه بیرون در حال خرید هم خودش هم بچه هایش .ماشین زیر پایش .ولی این شوهر بدبخت من می ترسه دم بزنه .دو میلیون نیزنه حساب شوهرم میگه باید دو هفته بگذرونیم.فکر کرده خریم. این شوهرم هم خودشو زده به خواب .فکر کن بچه جاری کفش از ترکیه بخره بهترین مدرسه خصوصی و غیر انتفاعی شهر ثبت نام کنه .ولی دختر من هنوز آمادگی ثبت نام نکرده .چون منتظره خدا رحم بندازه تو دل برادر شوهر پول بده بهش . امروز بهم می گفت با پول بچه برای خودش کفش بخر .دلم خونه .کفش من افتضاح ه .ولی برای خودش عالی خرج می کنه .اینا همه ش حق الناس ه .من نمی گذرم

متاسفانه شراکت همینه  اگه میشه با برادرش صحبت کن بگو ماهیانه مبلغ مشخص بگیره نه اینکه تکه تکه ...

من با برادرش چکار دارم وقتی شوهر من خودش می ترسه به من هم اجازه روک گفتن نمیده

اگه من شاغل نبودم این شوهر من با اون همه سرمایه باید گدایی می کرد .زن برادرش دستانش پر از النگو .همی ...

شراکت همینه 

دوتا عموی همسرم شریک بودن 

زن یکیشون سفر خارج و عمل بینی بچه اش و ....

زن یکیشون شاکی 

اخرسر جدا شدن 

اشتباه از خودته حقوقتو خرج خونه میکنی

گفت از کادو کفش بگیر نمیگرفتی

شوهرت عقل نداره؟!

نوکر بی جیره مواجب تازه پولم داده شریکه مثلای

هزاری خرج خونه نکن

یا بره حقشو بگیره

یا سرمایشو پس بگیره شراکت تعطیل

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش