2777
2789
عنوان

شلوار بگ

190 بازدید | 13 پست

اقا امروز با شلوار جین بگ رفتم بیرون . هی میومد زیر کتونیم اون ته شلوار . هی میکشیدمش بالا دوباره میرفت زیر کتونی . شما چطوری میپوشین و این مشکلاتو ندارین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خیلی بلنده برات 

کوتاهش کن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اون برات بلنده باید بدی درستش کنن خواهرم گرفته بود بلند بود براش داد خیاط براش درست کردن

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

مال من انقدر بلند نیست دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من با صندل لژ دار میپوشم همون پاشنه طور بنظرتون قشنگه یا کتونی  اخه با کتونی شلوار میره یکم ز ...

با کتونی لژ دار باید بپوشیم . من کتونیم لژ نداره شلوارم میرفت  زیر کتونیم😑 

با صندل لژ دار هم قشنگه