2777
2789
عنوان

دیدین بعضیا خیلی زرنگن تو هرکاری؟ 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من چون خیلی کار کردن دایره راحتیشون بزرگتر از ماست

نه اونا خیلی زرنگن و با استعداد نوه خالم 6 سالشه یه قلم کاغذ و یه عکس بده دستش بگو اینو بکش بعد یه ساعت برو ببین چه کرده 😑 چنان زیبا نقاشی میکشه که اصلا باورت نمیشه کار یه بچه اس دختر خاله ام اصلا با کتاب دفتر کار نداره یه گام ب گام دوره متوسطه داره یعنی مثل آلبوم عکس فقط ورق میزنه تماشا میکنه همیشه شاگرد ممتاز مدرسشونه یعنی خودم دیدم کتاب گام ب گامش برداشت و مثل یه آلبوم ورق میزد بعد یک ربع 5 تا درسو یاد گرفت تازه تو حالت یاد گیری بحث فلسفی هم راه انداخته بود. 

کمالگرایی خوب نیست

من برای یکی تعریف میکردم که باید خیاطی یا زبان یا هنرهای من بهترین باشن می‌گفت خیلی سخته که اذیت نمیشی  

توان وپتانسیلش رو دارم خدا رو شکر.

اطلاعات و مهارتهای زیادی تو هر زمینه دارم که مدیون همین ویژگی هستم.

ولی در آینده اگر نتونم روزی به نحو احسن انجام بدم واقعا پژمرده وحس پوچی سراغم میاد میدونم واینکه گاهی از خانوادم همین انتظار و دارم ولی می بینم ظرفیتشو ندارن.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

من برای یکی تعریف میکردم که باید خیاطی یا زبان یا هنرهای من بهترین باشن می‌گفت خیلی سخته که اذیت نمی ...

ببین همیشه موانع سر راه ادم هست ولی وقتی یه ادم کما لگرا باشه وقتی یه اون موانع برسه به قول خودت احساس پوچی میکنه ولی خوب اعتماد به نفس با کمالگرایی فرق داره تو میتونی اینو تبدیلش کنی به اعتماد به نفس و با پشتکارت تا جایی که میتونی بهترین باشی نه چیزی بیشتر از ظرفیتت که از خوشیات بزنی

ببین همیشه موانع سر راه ادم هست ولی وقتی یه ادم کما لگرا باشه وقتی یه اون موانع برسه به قول خودت احس ...

حس اعتماد به نفس من همیشه درپی کمالگرایی های منه .یک نوع سیستم پاداش درون مغزم.ازش خیلی لذت می برم سالیان و فعلا.

فرمایش شمام متین ودرسته.چشم عزیزم .ممنونم از راهنماییتون خوشحال شدم از توصیتون .و وقتی که گذاشتین دوستم.  

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

موفق باشی گلم 😇

وهمچنین شما عزیز  .ممنوتم باز از نظرتون وتوجهتون.