2777
2789
یه ده پونزده میلیونی در نظر بگیر.من مال خودمو از ترکیه خریدم

یا ابلفض 😐

من تازه تاستم بابام رو آماده میکردم واسه ۵میلیون اونم میگفت گرونه😂

مارکش چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا ابلفض 😐 من تازه تاستم بابام رو آماده میکردم واسه ۵میلیون اونم میگفت گرونه😂 مارکش چیه

همه جورش هس.گفتی مارک خوب من پیشنهاد کردن وگرنه پنج میلیونی هم داریم.اگ اول کاری ارزونشو بخر بعدا گرونشو میخری بابارو اذیت نکن😂😍

همه جورش هس.گفتی مارک خوب من پیشنهاد کردن وگرنه پنج میلیونی هم داریم.اگ اول کاری ارزونشو بخر بعدا گر ...

عه من فک کردم تز ۱۵ شروعشه 

هشت سال پیش میرفتم الان میخوام دوباره شرو‌ع کنم فک کنم یه چیز نرمال بگیرم‌خ‌به تا یکی دوستا دیگه ک خیای حرفه ای شدم گرونش‌رو😂❤️

من واسه بچگی هام ترکی داشت ولی اینایی که از سالن اجازه میکنم ترمز نداره واسه اونایی که میخریم م ترمز نداره ؟ یا جداس؟

اهان مرسی عادت کردم وای میخواستم ببینم داره ادم تو خیابون خواست بره شما چن ساله کار میکنی حرفه ...

ترمز چیه از تو می‌شنوم من.نه من حرفه ای نیستم خودم یاد گرفتم اموزشگاه نرفتم.در حد یه چندتا حرکت های حرفه‌ای بلدم همین😊🙂

ترمز چیه از تو می‌شنوم من.نه من حرفه ای نیستم خودم یاد گرفتم اموزشگاه نرفتم.در حد یه چندتا حرکت های ...

پشت کفش سمت راست هست واسه بچه ها معمولا 

چه خوب خودت یادت کرفتی‌من حرکات که بچه بودم بلد بودم رو اران میترسم بزنم مثل قبل جسور نیستم 

پشت کفش سمت راست هست واسه بچه ها معمولا  چه خوب خودت یادت کرفتی‌من حرکات که بچه بودم بلد بودم ...

اگ بتونی خودتو کنترل کنی حله.ترستم میریزه.ولی فک نکنم واسه بزرگسالا ترمز باشه من که ندیدم تا به حال