2777
2789
عنوان

رابطه ی جنسی در بارداری

3994 بازدید | 57 پست

ببخشید دوستان واقعا میخام بدونم ک مشکلی پیش میاد یا ن دکتر بهم گفته بود نزدیکی نکنید اما من چندین دفعه داشتم هیچ خونریزی نداشتم اما دل درد کمر درد دارم همیشه از اولشم الان کمتر شده میخاستم بدونم اگ مشکلی پیش بیاد معلوم میشه درسته و این ۷هفتمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حرف دکترت و گوش کن 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

اگه دخول عمیق نباشه و سریع مشکلی نداره من تو کل نه ماه بارداریم خیلی رابطه داشتم مشکلم پیش نیومد

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

من هشت هفتمه،دکتر گفت اصلا ما هم گوش دادیم،خدای نکرده اتفاق بدی میوفته حرف دکترو گوش کن

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
2790
2778
2791
2779
2792