2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

85 بازدید | 12 پست

سلام من الان هفته 9 ام بارداری رو تموم کردم هفته دهم هستم امشب یعنی همین الان بعد خوردن میوه یعنی انگور و گیلاس( اینارو میگم بگین قندشکن چقدر بالاست) غروب هم یه بستنی خوردم 4 ام تیر رفتم سونو 8 هفتگی تقریبا گفت مشکلی نیست ولی الان تست قند دادم 237 بودم اصلا سابقه دیابت ندارم الان خیلی نگران شدم فردا میخوام برم آزمایش قند خون ناشتا شما نظرتون چیه؟؟ 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو بارداری هزاران اتفاق برای مادر میفته که قبلا نمیفتاد حتما برو ازمایش بده عزیزم، خدایی نکرده اگر ...

انشاالله ولی نمیدونم دوقلو هم باردارم خیلیم بی حال میشم

الان تست قند دادی؟ الان که درست نیست  قند ناشتا و دو ساعت بعدش مهمه اگر قندت بالا بود براتون ...

آهان آره رفتم آزمایشگاه خدا خیرشون نده عین خنگا یادشون رفته قند خون رو بگیرن فردا مجبورم برم دوباره خودم بیرون آزمایش بدم

انشاالله ولی نمیدونم دوقلو هم باردارم خیلیم بی حال میشم

عه وا مبارکه، خدا حفظشون کنه

طبیعیه به قول مادرم ادم تو بارداری هزار بلا سرش میاد

ان شاءالله از این بلاها قسمت همه ی منتظرا بشه  

الان رو اندازه قند حساب نکن

قند رو باید ناشتا بگیری ، نگران نباش چیزی نیست

عه وا مبارکه، خدا حفظشون کنه طبیعیه به قول مادرم ادم تو بارداری هزار بلا سرش میاد ان شاءالله از ای ...

قربونت عزیزم خدا نینی های شما رو حفظ کنه

آره واقعا من قبل بارداری روزی یه وعده غذا میخوردم الان روزی 6تا وعده باید بخورم همیشه هم بی حالم

قربونت عزیزم خدا نینی های شما رو حفظ کنه آره واقعا من قبل بارداری روزی یه وعده غذا میخوردم الان روز ...

ممنون گلم

نوش جونت گوشت بشه به تن نی نی هات

بخور ولی چیزای مفید بخور

شیر و ماست و اجیل بخور

و میوه فراوون، میوه خیلی خوبه

ممنون گلم نوش جونت گوشت بشه به تن نی نی هات بخور ولی چیزای مفید بخور شیر و ماست و اجیل بخور و می ...

قربونت 💕

باور کن از امشب دیگه میترسم میوه بخورم کلا همه چی دوست دارم ولی امشب خیلی ترسیدم