2777
2789
عنوان

معدلم شوده 17.15

190 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من پایه دوازدهم رشته نقاشی هستم ولی علاقه نداشتم نگید چرا علاقه نداشتی رفتی.. اولش ک خاستم برم علاقه داشتم بعدش زده شودم و رفتم کنکوره ریاضی ثبته نام کردم هرچند هیچی نخوندم و فردا کنکورمه ولی خب من ریاضیم خیلی خوبه میگیرم کلن ریاضیو بیشتر از هر درسی توش استعداد دارم. الان مشکلم اینکه نمیدونم با معدله 17.15 مهندسی کامپیوتر قبول میشم دانشگاه ازاد پیامنور دولتی هرچی خیلی استرس دارم معدلم خیلی کمه خودم میدونم چون هیچی درس نخوندم😭😭شرایطه روحیم اون موقع افتضاح بود نمیتونستم تمرکز کنم و درس بخونم 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

چطوری ۱۲ سال درس خوندی هنوز شده رو مینویسی شوده؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم نداری میری سر کلاس اموزشی که میگی میگیرم . باید ببینی درصد هات چنده تو ازمون ها

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
چطوری ۱۲ سال درس خوندی هنوز شده رو مینویسی شوده؟

ودف بنظره خودتون میشه بلد نباشم؟ :/ فقط دلم میخاد اینطوری بنویسم وگرنه ک بلدم منطقی نبود حرفتون. 

خب عزیزم نداری میری سر کلاس اموزشی که میگی میگیرم . باید ببینی درصد هات چنده تو ازمون ها

ببخشید متوجه نشودم منظورتونو 

مگه ۱۷/۱۵ معدل بدی حساب میشه!؟ خوبه که

نمیدونم اخه تاهالا 17 نشودم کلن همیشه بالای 18 بودم و اینکه امسالو بخاطره مشکلاته روحیی ک داشتم هیچی درس نخوندم فکر میکنم اره کم باشه و ب شدت استرس دارم برا دانشگاه مهندسی کامپیوتر قبول نشم. 

اومده کارنامه نهاییی؟

راجبه نظریا اطلاع ندارم ولی ما کاردانشا و فنیا رو اعلام کردن و هفته بعد دیپلمه موقتمون صادر میشه 

ببخشید متوجه نشودم منظورتونو 

میگم اینکه میگی هوش یادگیریم خوبه ربطی به جلسه کنکور نداره اون برا قبل کنکوره که بری سر کلاس اموزشی. سر کنکور  فقط هر چی خوندی به کارت میاد . 

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.