2777
2789
عنوان

به خودم حق میدم

189 بازدید | 30 پست

دلم براش تنگ شده خودم رابطه رو به خاطر درخواستش  برای خونه رفتن و اینکه بهم گفت قرار نیست ته رابطمون به ازدواج تموم بشه تموم کردم میدونم کارم درست بوده و اینکه گاهی دلتنگگ میشم طبیعیه نه؟ به هر حال جدایی درد داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلتنگی دلیل خوبی برای برگشتن به ادمی که ترکش کردی نیست . حالا میخاد عشق قدیمی باشه میخاد رفیق باشه یا هرچی . یه مدت بگذره فکرش از سرت میپره . در مقابل گریه کردن و ناراحتی مقاومت نکن . ناراحتیشم بکش . غصه هم بخور . ولی تموم میشه همه اینا یه روزی

هیچ چیز دائمی نیست

عاییی گفتی منم یک ماهه رفته منم بهم گفا بیا خونه نیازم برطرف کن ولی من گفت ازدواجه میگیرمت ولی دروغ حتی گفت عکستم نشون مامانم دادم ولی میدونستم دروغ نیگه کلن برا رابطع اومد جلو خوب بود بهش گفتم اهلش نیستم منم دلم تنگ میشه ولی اون الان تنعا نیست دیگ دارم عادت میکنم

درخواستش ب خونه ب جای باریک کشیده میشد؟؟؟؟

نمی دونم ولی بهش گفتم زمانی میام خونه که قرار باشه باهم زندگی کنیم اونم گفت به ازدواج فکر نمی کنه براش انگار مهم نبود منو از دست بده هیچ تلاشی نکرد 

عاییی گفتی منم یک ماهه رفته منم بهم گفا بیا خونه نیازم برطرف کن ولی من گفت ازدواجه میگیرمت ولی دروغ ...

این بهم نگفت بیا کاری کنیم ولی قطعا یه مسائلی تو خونه پیش می اومد

اون عاشقت نبوده ازت چنین درخواستی کرده دمت گرم که ابرو و عفت و حیا برات مهمه کاش دختری که عاشقشم مثل ...

منم به همین خاطر کات کردم خیلی حالم خرابه خیلییی منو وابسته کرد خیلییی دروغ گفت اخرشم گفت میرم منم رفتم گفتم بدون تو نمیتونم گفت منم نیاز دارم منم گفتم از اولش گفتم نمیتونم الانم برو کلی حرفش زدم گفتم دیگ پ نده تا فراموشت کنم 

دلتنگی دلیل خوبی برای برگشتن به ادمی که ترکش کردی نیست . حالا میخاد عشق قدیمی باشه میخاد رفیق باشه ی ...

مرسی عزیزم اره بالاخره یکی پیدا میشه که مثل خودم باشه و واقعا منو دوست داشته باشه

اون عاشقت نبوده ازت چنین درخواستی کرده دمت گرم که ابرو و عفت و حیا برات مهمه کاش دختری که عاشقشم مثل ...

و منی که دوماه التماسشو کردم برگرده و دیگه بهم فرصت نداد .‌‌..‌‌

الآنم از لحاظ روحی داغونم