2821
2789
عنوان

کادوی تولدم

74 بازدید | 3 پست

سلام دخترا من 10تیرتولدم بود وتقریبا خانواده شوهرمم ازقبل میدونستن توساختمون پدرشوهرم زندگی میکنم وتک عروسم شوهرم قبل ازروز تولد بهم پول دادکه برم برای گواهینامه ومنم گفتم همین بشه کادوی تولدم ودیگه هیچی نمیخوام ولی شوهرم به مادرشوهرم پول داده بود که بره کیکی که سفارش داده تحویل بگیره شوهرم شب قبل ازشام باکیک وارد خونه شد منوغافلگیرکرد بعدشم مادرشوهرم وخواهرشوهرم بالباس ژولیده وخونگی اومدن بامیوه وخوراکی .....که همش شوهرم خریده بود مادرشوهرم یه کادو که کاعذش پاره بود گذاشت رومیزگفت تولدت مبارک ....چن تاعکس گرفتیم ورفتن براپدرشوهرمم یه تیکه کیک وکلی میوه برد بعدرفتنشون کادو بازکردم دیدم یه روسری قدیمی که خودش قبلا کادو گرفته ازایناکه دست به دست میشه گذاشته .انقدرناراحت شدم من حساب کردم خرج شوهرم بابت تولد 700تومن شد دریغ ازیه کادو حتی پدرشوهرم نیومد مادرشوهرم ترسید اگر اون بیاد مجبورشه پول بده درصورتیکه بخدا من همه مناسبت ها روز پدر روز مادر کادو میدم کم نمیذارم

وضع مالیشون شاید خوب نباشه یا اونموقع نداشتن 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

حالا مادرشوهرم برا تولد شوهرمم که ماه بعد دوباره نقشه کشیده بیاد وکلی خرج بذاره رودستمون ماهم میگیم تولد نمی‌خوایم زوری بهمون تحمیل می‌کنه امشب تولد خواهرشوهرمه نه دعوت کردن نه کیکی خریدن نه هیچی چون عقیده دارن تولد گرفتن خرج میخواد حالا من چطور رفتار کنم براتولد شوهرم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا دارن پدرشوهرم بنایی می‌کنه روزی 1میلیون میگیره خودم فرداش رفتم دیدم توخونه کلی پول نقد داشتن اگر نداشتن آنقدر بهم فشارنمیومد ولی کلا خیلی بی زبونم هرکاری بکنن یاهرچی بگن سکوت میکنم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز