2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم به دستیار دکتره گفت اثر داره ولی معجزه نمیکنه فردا میخرم حتما.روزی چندبار میخوردی عزیزم؟

ن برا من خیلیییی تاثیر داش الان انگا. ن انکار عمل کردم هم ورم صورتم هم ورمه بینیم

روزی ۳تا هر ۸ ساعت 

متاهل💍
چقدر زیااد کدوم شهری؟چه دکتری؟ با قیمت مناسبتر هم پیدا میشه کار خوب

شیراز هستم 

اره قیمت مناسب ترم هس ، اما‌ این‌دکتره‌عمل بسته انجام میده و کارش خوبه 

منم‌چون شوهرم مخالف عمل هست و دوس نداره ، میخام عمل اندونازال بکنم ک‌ اصلا نقاهت نداشته باشه و چسب زدن‌و اینا نباشه

.
منم  ابان ماه ۱۴۰۰ مشاوره شدم گف نوبتت میشه خرداد ۱۴۰۱ هزینه هم ۱۵تومن    وقتی نوبتم ...

حالا ۳ تومن باز خوبه میشه یجوری جور کنی ! 

ولی واسه من یهویی نزدیک ۲۵ میلیون اضاف شده بجز‌ هزینه  پماد و کرم‌های بعدش ! 

.
حالا ۳ تومن باز خوبه میشه یجوری جور کنی !  ولی واسه من یهویی نزدیک ۲۵ میلیون اضاف شده بجز‌ هزی ...

دکترا رو عوض کن مجبور نیستی پیش این عمل کنی اهواز دکترهای خیلی خوبی داره 

تهران نمیتونی بیای؟

ن عزیزم 

اینو بالاتر گفتم مهم شیراز یا شهرای دیگه نیس، همین‌شیرازم دکترای عالی با قیمت خیلی کمتر هس 

اما من چون شوهرم مخالف عمل هست ، این دکتر انتخاب کردم که مدل عمل کردنش فرق داره و زخم و بخیه و دوران نقاهت نداره و چسب زدن نداره و ....بخاطر همینم قیمتش یکم بالاتر از دکترای دیگه هس ، همون تهرانم این مدل عمل گرونتر هس

.