2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بزرگتر ..خواهرم نخبه طراحی هست بخاطر دانشگاه مجمع نخبگان نتونست به وقتش کنکور بده الان ثبت نام کرده ...

خوشبحالش که خواهری مثل تو‌داره

همین الان داشتم از دست خواهرم گریه میکردم

موفق باشین

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

سلام عزیزم ممنون به خوبی شما ...بله گفتم که من همون موقع که رفتم پیش دکتر اکبری خوب شدم

منم رفتم بهم لوراتادین ومونته لوکاست داده کامل خوردم بهتر شدم البته رعایت هم میکنم ولی خوب خوب نشدم ..شماواکسن هم زدی؟داروهاتون چیابودمیتونید یکم توضیح بدین عزیزم  

منم رفتم بهم لوراتادین ومونته لوکاست داده کامل خوردم بهتر شدم البته رعایت هم میکنم ولی خوب خوب نشدم ...

داروهام همین دوتا قرص بود ولی آمپولم میزدم اگه پیش دکتر اکبری رفتین مطمئن باشین خوب میشین

داروهام همین دوتا قرص بود ولی آمپولم میزدم اگه پیش دکتر اکبری رفتین مطمئن باشین خوب میشین

واکسن یاامپول؟خیلیا هفته یبار بهشون واکسن میزنه..من تموم کردم داروهام ولی کامل خوب نشدم..ب من گفت ۵سال بایدزیرنظرم باشی گفتم اگع حامله بشم چی گفت پس امپول نمینویسم..من منظورم توی این ۵سال بود..نه توی این دوماهی که دارومیخورم  حالابازمیرم پیشش..