2777
2789
حضوری میشناسم فقط تو تبریز🥲🥲

غیر حضوری قبول نمیکنه؟ 

حالا میخای شمارشو بده خودم بهش بگم 

خیلی خوبه؟؟

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکیو میشناسم هزکسیو قبول نمیکنه فقط کسایی ک نمرات خوب دارن و واقعا هدفی دارن ک بخان بخونن تا چقد ...

ازش واقعا مطمعنی اگ عاره شمارشو بده هزینشو ی کاری میکنم

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
غیر حضوری قبول نمیکنه؟  حالا میخای شمارشو بده خودم بهش بگم  خیلی خوبه؟؟

نمیدونم باشه بپرس ازشون

شماره نمیدونم پیج دارن 

مجتبی حسینیان mojtaba.hosseiniyan

دکتر حامد احمدیان اینو پیجشو باید از اینستا نگا کنم الان برام نمیاره اسمشو سرچ کنی میاد

حسینیان فامیلم رفته بود سه رقمی آورد الان پزشکی میخونه

احمدیان دو جلسه رایگان معارفه رفتم خوشم اومد خیلی خوب مشاوره میده ، خودمم یکی دوماه بعد احتمالا برم پیشش

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
نمیدونم باشه بپرس ازشون شماره نمیدونم پیج دارن  مجتبی حسینیان mojtaba.hosseiniyan دکتر حامد ...

مرسی عزیزم کنکوری هستی؟

من یکیو میشناسم هزکسیو قبول نمیکنه فقط کسایی ک نمرات خوب دارن و واقعا هدفی دارن ک بخان بخونن تا چقد ...

خانومی کجا رفتی

مرسی عزیزم کنکوری هستی؟

من فعلا سال پیشرو دهمم ولی از بهمن و اسفند کلاس کنکور میرم درکل از فضا و کلاسای کنکور اطلاعات زیادی دارم😂

فعلا نرفتم خودم پیش مشاور چون درکل زود شروع کردم فعلا درحد کنکوری صب تا شب نمیخونم ولی مرداد شهریور اینا میرم

از مطمعن یچیز اونور تر شماره ندارم ازش ایدی پشتیبان شو دارم فقط درخاست بده بفرستم واست

قربونت درخواست دادم بیزحمت بفرس برام 

از مطمعن یچیز اونور تر شماره ندارم ازش ایدی پشتیبان شو دارم فقط درخاست بده بفرستم واست

میشه برا منم بفرستی؟

من فعلا سال پیشرو دهمم ولی از بهمن و اسفند کلاس کنکور میرم درکل از فضا و کلاسای کنکور اطلاعات زیادی ...

عاها مرسی عزیزم موفق باشی❤️

:)

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق