2777
2789
اصلا نمیشه ببینمش

نه جوشای صورتت اگه بزرگ و دردناکه برو زنان احتمالا هورمونیه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
کوفتت شه 😂😂😂😂😂 من جوش بقیه رو هم میترکونم

وای نگو.صورت نزاشتم واسه شوهرم😂

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد دوس داری؟

شی لاو پین🥰😎

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بیا جوش های ما مال تو😐😐

وای خداخیرت بدهههه😍

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
وای نگو.صورت نزاشتم واسه شوهرم😂

من صورت کمر بازو باس ن😅😅😅نذاشتم براش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
من صورت کمر بازو باس ن😅😅😅نداشتم براش

شوهرمن پوستش خشکه بقیه جاهاش نمیزنه فقط صورت اونم تک و توک🥲اما من از تو حفره های ریز پوستشم میکشم بیروووون😁

شوهرمن پوستش خشکه بقیه جاهاش نمیزنه فقط صورت اونم تک و توک🥲اما من از تو حفره های ریز پوستشم میکشم ب ...

طفلی😅

دست نزن تا نرسه نمیشه کاری کرد هر وقت چرک کرد بعد فشار بده میترکه

پیداش کردم نترکید اصلا چرک نمیکنه فقط خشک میشه من جوشام جدیدا این طورین 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
نه جوشای صورتت اگه بزرگ و دردناکه برو زنان احتمالا هورمونیه 

اره درد پریود هم دارم دل درد 

بعد زیرشکمم سمت چپ و راست درد میکنه به نظرت این ممکنه به خاطر اون باشه؟

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
من تو پشت مامانم یه جوش بود ترکوندمش چرخش ریخت تو چشمم

وااای نگو دیگهههه قلبم تند میزنه از شدت لذت😂

2790
2778
2791
2779
2792