2777
2789
درد دوس داری؟

جوش دوست دارم میمیرم برای اینکه تلاش کنم درش بیارم.ی جوش رو صورتم بود هرچی خالیش میکردم باز چرک میکرد با سوزن همون تیکه رو دراوردم خداروشکر جای زخم و جوش صورت من زود خوب میشه❤️

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حس بدیه منم تو گوشم زده الان ازین جوش بزرگ دردناکها که سرش باز نیست و نمیشه ترکوندش فعلا

دقیقا من زیر و تویوش کنار گوشمم زدم  

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
با خلال دندون من یه بار تو دماغم جوش زد نور چراغ قوه گرفتم با خلال دندون ترکوندمش 

نگوووو روحم تمیز شد خداا😍😍😍☘️

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
من رو صورتمم دردناک میزنم

قرمزه و دردناک؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
جوش دوست دارم میمیرم برای اینکه تلاش کنم درش بیارم.ی جوش رو صورتم بود هرچی خالیش میکردم باز چرک میکر ...

کوفتت شه 😂😂😂😂😂

من جوش بقیه رو هم میترکونم

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
با خلال دندون من یه بار تو دماغم جوش زد نور چراغ قوه گرفتم با خلال دندون ترکوندمش 

روحمو جلا دادی دمت😆

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
2790
2778
2791
2779
2792