2777
2789

به سایز انگشت دقت نکردم تاحالا 

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

۵۹؟؟؟؟؟؟؟؟هست مگه؟

من با کلی چاقی خودم شماره انگشتر برا طلا شده بود ۲۱(الان خیلی کوچولو شده🥹😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️)

ولی۵۹اصلا هست؟؟؟؟

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نمیدونم تاحالا دقت نکرده بودم بهش

تو بدل من سایز ۸/۹ بهم میخوره

طلا نمیدونم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

چجوری؟ من سایز۸ برای انگشت حلقه

فک کنم واسه طلا فرق می‌کنه سایز 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
۵۹؟؟؟؟؟؟؟؟هست مگه؟ من با کلی چاقی خودم شماره انگشتر برا طلا شده بود ۲۱(الان خیلی کوچولو شده🥹😂🤦🏻 ...

شاید جمع کل انگشت ها بوده؟😂

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
مراقب باش با اين زن داداش در نيوفتي . اينجوري تو داري ميگي اگر يه چك بهت بزنه با اون دست از هوش ميري ...

🤣🤣🤣

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

شاید جمع کل انگشت ها بوده؟😂

🤣🤣🤣باید میگفته تکپوش

🤣🤣🤣باید میگفته تکپوش

😂😂🤣🤣🤣😂

جمع كل انگشت ها رو هر جوري كه حساب كني از 20 بيشتر نميشه . تازه اگر انگشت هاي پا هم حساب كني . 59 چه ...

نگا گلم سایز بندی اینجوریه

نگا گلم سایز بندی اینجوریه

اسی بهت کمک می‌کنه 😂😂😂

جمع كل انگشت ها رو هر جوري كه حساب كني از 20 بيشتر نميشه . تازه اگر انگشت هاي پا هم حساب كني . 59 چه ...

دو دست باهم لابد😂😂

قیافه  طلا فروش وقتی مادرشوهره بگه حلقه واسه انگشت ۵۹ سانتی میخوام😨