2777
2789
عنوان

طرفداری دکتر هلاکویی بیاین

428 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

کسانی که دکتر هلاکویی را قبول دارند بیاین ی گروه تشکیل بدیم در مورد بعضی نکات کاربردی ش که خیلی مشکلات را حل می‌کنه صحبت کنیم 

من خودم ی مورد را خیلی می‌شنیدم ولی تا تو زندگیم اتفاق نیفتاد نفهمیدم و بعد دیدم چقدر درست بود حرفش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قبولش دارم ولی رفتم روانپزشک چندتا رحرفاشو گفتم دکتر بهم گفت هلاکویی آدم‌سالمی نیست

بنظرم اشتباه گفته البته یکی دوتا دلیل هم داره که میشه گفت شاید مصلحتی گفته 

به نظر من فقط نظر کنه ها بعضی از افراد هستند مثل دکتر هلاکویی و شیری سرورپور برای خیلی موارد راهکارهای خیلی خوب و علمی دارند ولی مسئله اینه که اگه ایرانیا عادت کنند با اینها بهانه مشکلاتشونو حل کنند خب دیگه مراکز مشاوره و روانپزشکان تعطیل می‌شوند و خیلی اوضاعشون خراب میشه 

ی حالت دیگه هم هست که افرادی که بینش دقیقی ندارند از مطالب فقط ی تیکه مطلب را میشنوند و چون ب نفعشونه میخان اونطوری سه و مسئله را کامل بررسی نمی‌کنند و بیشتر همه چیزا به هم می‌زنند 

مثلا میشه مشکل و درمانی را ی نمونه بگی

الان سایکدلیک تراپی و کتامین تراپی خیلی روش کار شده و برای افسردگی های مقاوم به درمان جواب داده ولی ایشون به خاطر سلیقه شخصی و خط فکری استریکت باهاش مخالفه 

الان سایکدلیک تراپی و کتامین تراپی خیلی روش کار شده و برای افسردگی های مقاوم به درمان جواب داده ولی ...

میدونی آخه من فکر میکنم خیلی چیزها هست نمی‌دونیم و اونقدر نمی‌دونیم که واقعا خودم به شخصه اصلا وقتشا ندارم ریسرچ کنم راجع روشهای درمانی مختلف و نحوه کارکرد و جواب دادنش حتی بگم حوصله کتاب خواندن هم ندارم شایدم داشته باشم ولی نه اونقدری که شایسته س 

برای همین دنبال اینم خودم ب شخصه با ی سری وویس به حد حداقلی از آگاهی برسم ولی خب اینم که میگین ممکنه درست باشه هر شخصی اشتباه داره و ممکنه تعصب هم.داشته باشه 

واقعا توی این دنیا آدم گیج و گنگه 

میدونی آخه من فکر میکنم خیلی چیزها هست نمی‌دونیم و اونقدر نمی‌دونیم که واقعا خودم به شخصه اصلا وقتشا ...

من خیلی ریسرچ میکنم واسه همین در جریانم‌. ایشون رو هم خیلی گوش میدم 😁 ولی درسته برای مردم عادی عالی و اموزنده س و باز هم بهتر از خیلیاست. ولی تو همین ایران روانشناس و روانپزشکای خیلی حاذق تر هم وجود داره که تولید محتوا میکنن مثل ایشون