۱.شهوت ۲.شکم پرستی ۳.طمع ۴.حسادت ۵.غرور۶.تنبلی۷.خشم
راستش از این زاویه نگاه نکرده بودم حس میکنم همه اینا خیلی جزئیه ب چشممونم نمیاد ک گناه باشه احساس میکنم تو زندگی همه هست
شهوت ب معنی شور اشتیاق ک در اینجا منظور جنسیه ک طبق جستجوی من تو گوگل میگه ک نگاه کردن ب زن شوهر دار لواط ارتباط با غیر از همسر زنا اینا شهوت حساب میشه
شکم پرستی تو انجیل و تورات گفته که پرخور نباشید باعث فقر میشه و اینکه وقتی چیزی زیاد داری در حد کافی بخور بقیشو بده به کسی ک نداره این بنظرم خیلی دقت نمیکنیم خیلی جاها تو خونه هامون میوه سبزیجات همیشه میمونه و خراب میشه بنظرم خیلی قشنگه ک چیزی ک زیاد داریم حتی غذای اضافه پخش کنیم بین بچه های کار یا هر کسی طمع نداشتم خیلی قشنگه باعث میشه از زندگی و حال و ایندت لذت ببری خوبه ک ب فکر جمع کردن و اینده نگر باشی و دیگ زیادیش طمع حساب میشه اینکه حسود نباشیمم عالیه و هم سخت من اصولا از دید خودم حسود نیستم ولی گاهی شاید ب زندگی کسی فکر کنم و بگم خوشبحال فلانی مثلا من اینجوری بودم کاش یا هرچی ولی همیشه بعد از اینکه این فکر اومد تو سرم میگه ک ایشالله خوشبخت باشه و بهتر باشه نمیدونم حالا حسودی حساب میشه یا ن ولی پیش میاد غرورم ک خوبه داشتنش اصلا لازمه زندگیه ولی ن دیگ طوری ک انگاری با بقیه متفاوتی و خودتو خاص بدونی در حدی ک ارزشت حفظ بشه تنبلی هم ک حس میکنم همه ی وقتایی داریم ولی خوبه ک اینجوری دارم میبینم همه در حال تلاش و تکاپو واسه زندگین هرکسی ب ی نوعی ولی امان از خشم ک همیشه هست من خیلی روحیه حساسی دارم ولی اکثر پرخاشگر و خشمگینم حس میکنم بخاطر شرایط زندگی و اطرافیانمه ولی تا جایی ک بتونم سعی میکنم دل نشکونم نظر شما چیه بنظرتون این چیزای ساده تو زندگیمون هست یا ن؟